0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει διαφήμιση με τις απαντήσεις του για τον κοροναϊό (VIDEO)

Λόγω του μοντάζ, οι δικηγόροι του Αμερικανού προέδρου χαρακτήρισαν την διαφήμιση ως «εμφανώς ψευδή και παραπλανητική»

Η Super PAC, ένας από τους χορηγούς της εκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν, κυκλοφόρησε μια διαφήμιση, την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ πολεμά με νύχια και με δόντια. Και αφορά την αντίδρασή του στον κοροναϊό.

Το βίντεο αντιπαραβάλει μια σειρά δηλώσεων του Αμερικανού προέδρου να υποβαθμίζει την σοβαρότητα της πανδημίας δίπλα σε έναν πίνακα που δείχνει τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων κοροναϊού στις ΗΠΑ. Στο τέλος του κλιπ, ο Τραμπ ακούγεται να αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την έλλειψη ελέγχων στις ΗΠΑ (σχόλια που έκανε στις 13 Μαρτίου στη διάρκεια συνέντευξης τύπου), πριν εμφανιστεί το μήνυμα: «Η Αμερική χρειάζεται έναν ηγέτη που μπορούμε να εμπιστευθούμε».

Οι δικηγόροι του Τραμπ στέλνουν τώρα επιστολή στους τηλεοπτικούς σταθμούς όλης της χώρας, ζητώντας τους να σταματήσουν να προβάλουν την επίμαχη διαφήμιση.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του διαφωνούν με την επιμέλεια σε έναν από τους λόγους του Τραμπ, στη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας του στην Βόρεια Καρολίνα. Το μονταρισμένο βίντεο δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο να λέει: «Κοροναϊός. Αυτό είναι το καινούργιο τους hoax», αλλά στην του ομιλία ο Τραμπ είχε χαρακτηρίσει εκτός απ' τον Κοροναϊό και την παραπομπή του και την έρευνα για ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές ως hoaxes.

Λόγω του μοντάζ, οι δικηγόροι του Τραμπ χαρακτήρισαν την διαφήμιση ως «εμφανώς ψευδή και παραπλανητική».

Πηγή: lifo.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ