0 ΣΧΟΛΙΑ

Το γράμμα του Εμρέ Τσαν σε ανθρώπους που ζουν μόνοι τους στην καραντίνα

Ο Γερμανός μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι, σε αυτές τις στιγμές, να δείχνουμε την ανθρωπιά μας

Ο Εμρέ Τσαν αποφάσισε να γίνει μέλος ενός κοινωνικού προγράμματος που γεννήθηκε αυτές τις ημέρες στην Γερμανία και έχει τίτλο "Stift und Papier" (Στιλό και Χαρτί), με τον μέσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ να γράφει γράμματα σε ανθρώπους που βιώνουν ακόμα πιο βαριά τη μοναξιά μέσα στην καραντίνα, όντας μόνοι μέσα στην οικία τους.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Εμρέ Τσαν τόνισε: "Σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο θα πρέπει να δείχνουμε την ανθρωπιά μας. Με το που κάνεις εγγραφή στο πρόγραμμα, σου δίνεται το όνομα ενός ατόμου που είναι αναγκασμένο να ζει σε απομόνωση και δεν μπορεί να δει κανέναν, ούτε καν τους δικούς του.

Πρόκειται για άνδρες και γυναίκες που δεν έχουν επαφή με άλλους. Έχουμε ανάγκη μόνο από μία κάρτα και ένα στιλό. Αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα είναι ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης μας.

Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να γίνει και μέσα στην οικογένεια, να στείλετε μερικές γραμμές στους αγαπημένους σας και να διατηρήσετε επαφή μεταξύ γενεών.

Γράψτε σε μια γιαγιά, μια θεία, την οποία δεν έχετε δει εδώ και πολύ καιρό".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ