0 ΣΧΟΛΙΑ

Η Νάπολι δεν αφήνει τους παίκτες να γυρίσουν στις πατρίδες τους

Με εντολή διοίκησης, όλοι οι ποδοσφαιριστές παραμένουν στην ιταλική πόλη

Γιουβέντους και Ίντερ έδωσαν άδεια στους ποδοσφαιριστές τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ιταλία με τον κοροναϊό.

Αντιθέτως, αυτό δεν ισχύει για τη Νάπολι καθώς με απόφαση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις όλοι οι ξένοι παίκτες είναι αναγκασμένοι να παραμένουν στην πόλη του ιταλικού Νότου.

Όλα αυτά εν αναμονή της απόφασης που θα ληφθεί για το πότε θα επιστρέψουν οι ομάδες στα γήπεδα για τις προπονήσεις εν μέσω του κοροναϊού που σαρώνει τη γειτονική χώρα και σκορπίσει το θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους.
Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα Sport Mediaset "η διοίκηση της Νάπολι αποφάσισε να μην 'ελευθερώσει' κανέναν. Και αυτό γιατί σε περίτπωση που κάποιος έφευγε, αυτό θα υποχρέωνε τον παίκτη που θα γύριζε σπίτι του να μπει σε καραντίνα 14 ημερών ενώ άλλες τόσες ημέρες θα χρειαζόταν να τεθεί σε κατ'οίκον περιορισμό όταν θα επέστρεφε στην Ιταλία".

Υπενθυμίζεται πως, σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειονότητα των ομάδων της Serie A που είχαν προαναγγείλει αναβολή των προπονήσεων επ'απόριστον, η Νάπολι είχε αρχικά κάνει γνωστό πως στις 23 Μαρτίου οι παίκτες της θα επέστρεφαν στη δράση. Αργότερα, έκανε γνωστό πως η επιστροφή στις προπονήσεις θα γινόταν στις 25 Μαρτίου, για να κάνει τελικά υπαναχώρηση και να ανακοινώσει πως οι ποδοσφαιριστές δεν θα γυρίσουν στις προπονήσεις μέχρι νεοτέρας.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ