0 ΣΧΟΛΙΑ

Γιαννιτσά: Μαθητές έκαναν κατάληψη για να μην επιστρέψουν οι συμμαθητές τους που είχαν πάει Ιταλία!

Οι μαθητές λένε πως φοβούνται την μετάδοση του κοροναϊού

Οι μαθητές έχουν πάντα μεγάλη φαντασία όταν αποφασίζουν τους λόγους που προχωρούν σε καταλήψεις, ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιος πραγματικά σοβαρός λόγος.

Οι μαθητές ωστόσο του Α’ Λυκείου Γιαννιτσών το πήγαν ένα βήμα… πιο πέρα και εκμεταλλεύτηκαν την επικαιρότητα! Έτσι, προχώρησαν σε κατάληψη ζητωντας να μην επιστρέψουν στο σχολείο οι συμμαθητές τους που πήγαν εκδρομή στην Ιταλία. Φυσικά, για να μην κολλήσουν κοροναϊό!

Οι μαθητές της Α και Β' λυκείου προχώρησαν προχώρησαν στην κατάληψη ζητώντας να μην επιστρέψουν στο σχολείο οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, οι οποίοι μετά το ξέσπασμα του κοροναϊού επέστρεψαν εσπευσμένα από την Ιταλία, όπου βρίσκονταν για πολυήμερη εκδρομή.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με επικεφαλής την προϊσταμένη, Ελένη Καραντώνη, επισκέφθηκε σήμερα το σχολικό συγκρότημα και ενημέρωσε τους μαθητές για τον κορονοϊό, τους κανόνες υγιεινής και τους τρόπους μετάδοσης, προκειμένου τα παιδιά να γνωρίζουν πώς να προφυλαχθούν και κυρίως να μην πανικοβάλλονται καθώς οι συμμαθητές τους που επέστρεψαν, είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Οι 86 μαθητές που βρίσκονταν στην Ιταλία εμφανιζονται απόλυτα υγιής και σήμερα επέτρεψαν όλοι στο σχολείο.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ