1 ΣΧΟΛΙΑ

Μουτζούρης: Δεν ζητάω συγγνώμη - Πέτσας: Είναι γραφικός και επικίνδυνος

Καμία πρόθεση να απολογηθεί για τη χειρονομία του και όσα είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν έχει, όπως δήλωσε, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Όπως υποστήριξε, "για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες δε ζητάω συγγνώμη. Στις ιδιωτικές μου συνομιλίες μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω"

Πρόσθετε ότι εκείνος δεν μεταφέρει τι του είπε ο κ. Μτησοτάκης στο τηλέφωνο, εξηγώντας ότι "συνομιλώ με υψηλό τόνο, γιατί εκείνη την ώρα είμαι μέσα στο στρατόπεδο επί τρεις ώρες και χιλιάδες Μυτιληνιών επιχειρούσαν να εισβάλουν".

"Η συνομιλία είναι υπό φόρτιση μεγάλη" είπε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου σχολιάζοντας βίντεο που κυκλοφόρησε στο οποίο εμφανίζεται να κάνει μία χειρονομία αναφερόμενος στον πρωθυπουργό και να αποκαλεί τα ΜΑΤ δυνάμεις κατοχής και στρατό του Ερντογάν.

"Καμία επανάσταση κατά του κράτους, κατά της κυβερνήσεως, θέλουμε τα νησιά μας να παραμείνουν ελληνικά", συνέχισε.

"Η μέριμνά μου είναι να αποχωρήσουν ασφαλείς οι δυνάμεις και να μπουν στα πλοία. Χθες τρεις ώρες ήμουν σε ένα στρατόπεδο που είχαν καταφύγει τα ΜΑΤ και προσπαθούσα να διαφυλάξω τη σωματική τους ακεραιότητα. Τρεις ώρες προσπαθούσα για την ασφάλεια των ανδρών των ΜΑΤ".

Ζήτησε να κατέβουν οι τόνοι και "όλα τα θέματα θα λυθούν και λύσεις θα βρεθούν. Αγαπάμε την πατρίδα μας".

"Δεν μίλαγα με τον Πρωθυπουργό, και εσείς κάποιες στιγμές εξοργίζεστε και μιλάτε με τρόπο που δεν σας αντιπροσωπεύει" συνέχισε.

Όσο για το να θα πάει στη συνάντηση στο Μαξίμου, είπε ότι αν αποχωρήσουν τα ΜΑΤ μέχρι το μεσημέρι, θα πάει.

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας χαρακτήρισε τον κ.Μουτζούρη "Γραφικό και επικίνδυνο, με τα χειρότερα χαρακτηριστικά ενός Έλληνα".

"Ο κ. Μουτζούρης αποτελεί μια κατηγορία από μόνος του. Καμία συζήτηση από δω και πέρα με τον κ. Μουτζούρη", δήλωσε ο κ. Πέτσας, ενώ προσέθεσε πως ακόμα κι αν ζητήσει συγγνώμη δεν θα γίνει δεκτή "γιατί θα είναι υποκριτική".

"Τι συζήτηση να κάνετε με αυτόν τον άνθρωπο", συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζοντας πως ο κ. Μουτζούρης θα αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του.

"Δεν είναι πλάκα" θέλησε να επισημάνει ο κ. Πέτσας, λέγοντας ότι ο ίδιος ο Μουτζούρης είπε ότι δεν θα έρθει στη σύσκεψη για το θέμα των κλειστών δομών, αλλά και η κυβέρνηση δεν θα τον καλούσε μετά από τα τελευταία γεγονότα.

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ioannis64AEK - 27/2/2020 10:03

κυβέρνηση της πλάκας, στέκεται μόνο γιατί ελέγχει όλα τα ΜΜΕ...

ΕΠΟΜΕΝΟ