4 ΣΧΟΛΙΑ

Οργή Μαξίμου για το «να και αν είναι οργισμένος» ο Μητσοτάκης του Μουτζούρη

Βίντεο με τον Περιφερειάρχη προκάλεσε την οργή του πρωθυπουργού

Οργή προκάλεσε στο Μαξίμου βίντεο με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη το οποίο τον δείχνει να μιλά στο τηλέφωνο και να λέει στο συνομιλητή του "ακούω ότι είναι οργισμένος ο Πρωθυπουργός. Να και να είναι οργισμένος" κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να μη δεχθεί την Πέμπτη στο γραφείο του τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου μαζί με τους άλλους αυτοδιοικητικούς με τους οποίους θα αναζητήσει λύσεις στο μεταναστευτικό.

 "Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης» τόνιζαν κυβερνητικά στελέχη δείχνοντας stop στον Περιφερειάρχη.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Ισοβια ΑΕΚ - 27/2/2020 15:18

Κουλη δεν θα υποστηρίζε τό νησί του μην σε κακοκαρδισει ;

Στείλε και άλλους μπάτσους κ άλλες αύρες, στείλτε κ κάνα τανκς, ΕΣΎ μπορείς.

anastadam79 - 27/2/2020 14:09

τουρκοσποροι όπως σας γ@...νε οι λαθρομετανάστες θα σας γ@μ...με κ εμείς! αυτό φώναζαν αυτοι που ο πρωθυπουργός έστειλε στους ΕΛΛΗΝΕΣ ακρίτες!!! δεν τον είδα όμως εκεί να θιχτεί!!!

Giannis_21_Mytilini - 27/2/2020 12:39

Πραγματικά κρίμα, η τηλεόραση δείχνει μόνο την μία πλευρά τον πραγμάτων.. αυτή που τους δείχνει η κυβέρνηση.. μπράβο στον κ. Μουτζούρη..

borsalino911 - 27/2/2020 11:50

Αυτό πείραξε τον πρωθυπουργό μας κ.Μητσοτάκη και όχι ότι Έλληνες αστυνομικοί αποκαλούσαν τους Έλληνες ακρίτες τουρκοσπορους ;; ο εγωισμός και η υπεροψία δεν είναι καλός σύμμαχος κ.πρωθυπουργε.

ΕΠΟΜΕΝΟ