0 ΣΧΟΛΙΑ

Τολιόπουλος: Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να βάλω την πρώτη

Ο ήρωας της δραματικής νίκης της ΑΕΚ περιγράφει στο aek365 τις κρισιμότερες βολές της μέχρι τώρα καριέρας του

O Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στο aek365 μετά την δύσκολη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στο Ρέθυμνο, υποστηρίζοντας πως η κατάκτηση του Κυπέλλου, δίνει έξτρα κίνητρο στην Βασίλισσα για να εκπληρώσει και τους άλλους στόχους της. 

Αναλυτικά:

Για την δύσκολη νίκη της ΑΕΚ: «Είχαμε ένα περίεργο δεκαήμερο με τους διεθνείς και τους τραυματίες που έλειπαν. Κάναμε προπόνηση με παιδιά από το εφηβικό. Δεν είναι δικαιολογίες όλα αυτά για το κακό μας παιχνίδι, ωστόσο όλα παίζουν το ρόλο τους. Ήταν ένα περίεργο δεκαήμερο, πραγματικά. Το Ρέθυμνο είναι μια εξαιρετική ομάδα, που έπαιξε πολύ καλά. Στο τέλος, σταθήκαμε πιο τυχεροί και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τέλος καλό, όλα καλά». 

Για την τελευταία επίθεση που πήρε: «Σίγουρα, οι βολές στο τέλος ήταν πολύ σημαντικές. Η μπάλα ζύγιζε πολλά κιλά. Ήταν οι πρώτες πολύ κρίσιμες βολές που εκτελούσα στην καριέρα μου. Είχα καθαρό μυαλό όμως και γι΄αυτό νομίζω ότι μπήκαν. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να βάλω την πρώτη βολή. Μετά ήμουν σίγουρος ότι θα ευστοχούσα».

Για το αν η κατάκτηση του Κυπέλλου θα δώσει ώθηση στην ομάδα ενόψει της συνέχειας: «Δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στην εκπλήρωση ενός στόχου. Αν το κάναμε αυτό, δεν θα ήμασταν μεγάλη ομάδα. Το Κύπελλο, μας έδωσε χαρά και νομίζω ότι μας δίνει έξτρα κίνητρο να καταφέρουμε περισσότερα φέτος. Βέβαια, όταν πετυχαίνει κάτι καλό, είναι δίκοπο μαχαίρι. Όπως και όταν είχαμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό, μετά κάναμε μία «κοιλιά» στο BCL. Τώρα είμαστε όμως πιο ώριμοι, να διαχειριστούμε την επιτυχία μας».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΜΑΣ


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ