2 ΣΧΟΛΙΑ

Βουτσάς: Γυναίκα θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ!

Τα συγκλονιστικά λόγια του Κώστα Βουτσά για την ΑΕΚ και τις γυναίκες

Απρίλιος του 2017 και ο Κώστας Βουτσάς δίνει μία συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FMκαι μιλάει για την ΑΕΚ. Και τις γυναίκες. Τις δυο αγάπες του. Και σε αυτή τη συνέντευξη βγαίνει αυθόρμητα μία τεράστια κουβέντα από το στόμα του. Τι θα διάλεγε μεταξύ ενός αγώνα της ΑΕΚ και ενός ραντεβού με μία γυναίκα: «Την ΑΕΚ! Γυναίκα θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ»! Αυτός ήταν ο Κώστας Βουτσάς…

Διαβάστε ολόκληρη εκείνη τη συνέντευξη:

-την αγάπη του για την ΑΕΚ: «Είχα κάνει ένα ντοκιμαντέρ για το γήπεδο της ΑΕΚ. Χρόνια τώρα αγωνίζομαι για την ΑΕΚ. Είμαι και ΠΑΟΚ λόγω καταγωγής».

-πώς θα χαρακτήριζε την ΑΕΚ: «Αίσθημα μεγάλο, νόμιμο και παράνομο και ό,τι θέλεις. Αίσθημα μεγάλο είναι η ΑΕΚ, τι συζητάς τώρα;».

-τη σχέση του με τις γυναίκες: «Εμένα η αποστολή μου είναι οι γυναίκες. Οι γυναίκες είναι αποστολή».

-το τι θα διάλεγε μεταξύ ενός αγώνα της ΑΕΚ και ραντεβού με γυναίκα: «Την ΑΕΚ! Γυναίκα θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ!».

«ΑEKτσής έγινα από τότε που ο πατέρας μου, παιδάκι, με πήγαινε στη Φιλαδέλφεια. Και θέλω να κάνω προσφορά στην ΑΕΚ τα εισιτήρια από το έργο του Νίκου Καμπάνη, που θα αναφέρεται και στην ιστορία της ΑΕΚ. Στη Θεσσαλονίκη έγινα και λίγο ΠΑΟΚ, αλλά με την ΑΕΚ είμαι πάντα» τα λόγια του. 

 

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
titanas2015 - 26/2/2020 10:17

ΑΘΆΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!

nikosaek2121 - 26/2/2020 09:49

Λάθος ανθρώπους διαλέγει ο Άδης δεν κάνει έναν αναγραμματισμό (ρ) να πάρει αυτόν, πόσοι θα φύγουν ποια χωρίς να δουν το γήπεδο. Αιωνια σου είς μνήμη. ΑΘΆΝΑΤΟΣ.

ΕΠΟΜΕΝΟ