3 ΣΧΟΛΙΑ

Ψάχνει νέα ταλέντα η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε δοκιμαστικές προπονήσεις η Ένωση μέσα στον Απρίλη - Μάθετε περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για την συμμετοχή

Η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη διεξαγωγή δοκιμαστικών προπονήσεων σε δύο τμήματα τον προσεχή Απρίλιο στο προπονητικό Κέντρο των Σπάτων:

• στις 13, 14 και 15.04.2020 για παιδιά γεννημένα από 2012 έως 2008 και
• στις 21, 22 και 23.04.2020 για παιδιά γεννημένα το 2007 και το 2006

Κατά η διάρκεια κάθε δραστηριότητας, τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις και αγωνιστικά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση των τεχνικών υπεύθυνων και προπονητών των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, τη βεβαίωση παραχώρησης εφόσον ο αθλητής αγωνίζεται σε σύλλογο (με υπογραφή και σφραγίδα του συλλόγου του) και την ιατρική βεβαίωση που επισυνάπτονται.

Επίσης, επισυνάπτεται αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών ημερών

Τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να σταλούν συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα στο ακόλουθο email: [email protected] 

Για την ποιοτική και λειτουργική διεκπεραίωση της δραστηριότητας, τα τμήματα θα περιλαμβάνουν 27 παιδιά (24 παίκτες γηπέδου και 3 τερματοφύλακες). Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις μετά τη συμπλήρωση του συγκεκριμένου αριθμού και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα 30’ νωρίτερα από την έναρξη των δραστηριοτήτων των τμημάτων που ανήκουν και να φέρουν μαζί τους λευκή φανέλα, μαύρο σορτς, μαύρες κάλτσες, επικνημίδες ή γάντια τερματοφύλακα αντίστοιχα και ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 13.03.2020, εκτός αν έχει ήδη συμπληρωθεί ο συνολικός αριθμός κάθε τμήματος (27 παιδιά). Στην περίπτωση αυτή ο ενδιαφερόμενος θα λαμβάνει ενημέρωση για τη μη δυνατή αποδοχή της αίτησης του.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aggelo21 - 25/2/2020 10:38

Παιδιά, ωραίες κινήσεις αυτές και δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να μη τις επικροτεί. Αυτά τα παιδιά θα δουλευτούν και θα φανεί αν κάποια από αυτά μπορούν να εξελιχτούν στο μέλλον. Υπάρχει και το άλλο κομμάτι όμως, όταν μιλάμε για ταλέντα. Εκείνα τα παιδιά που έχουν ξεχωρίσει σε διάφορες ομάδες όλης της χώρας -και κυρίως της περιφέρειας- και έχουν χαρακτηριστεί ήδη ταλέντα είτε από τους προπονητές τους είτε από τους ειδικούς που τους έχουν παρακολουθήσει. Και αυτά τα ταλέντα δεν... Συνέχεια πρόκειται να έρθουν να δοκιμαστούν από μόνα τους σε κανένα καμπ και και σε καμία δοκιμαστική προπόνηση. Πρέπει να πάμε εμείς να τα ξετρυπώσουμε και να τα φέρουμε. Κι αυτό είναι πιο δύσκολο από το να δοκιμάζεις πιτσιρίκια με την ελπίδα να ανακαλύψεις κάποιο που θα ξεχωρίζει. Οργάνωση, στελέχωση και γάζωμα της χώρας απ' άκρη σ' άκρη χρειάζεται. Μάτια της ΑΕΚ και στο πιο ακριτικό και παραμεθόριο γηπεδάκι, ακόμα και στις αλάνες...

noghpedonohoney - 24/2/2020 22:00

Η πραγματική αξια ολου αυτου ανεξαρτητως αποτελεσματος νομιζω πως ειναι η ειλικρινης επενδυση στα παιδια αυτα ειτε εχουν οικονομικη δυνατοτητα ειτε οχι ειτε εχουν μάνατζερ ειτε οχι .

Ελπιζω η ΑΕΚ μας να σταθει πρωτοπορος και σε αυτο το κομματι και να σπασει και αυτη τη μορφη παραγκας !!

blueplanet - 24/2/2020 19:06

Εξηγήστε μας σας παρακαλώ κύριοι του site: αυτό το διοργανώνει ο κ.Ιβιτς για ανεύρεση ταλέντων;;;; Αν ναι,συγχαρητήρια.Ο άνθρωπος "εζυγίσθη,εμετρήθη και ευρέθη αρτιοβαρής". Μας εισηγείται τον κ.Καρέρα ως προπονητή.Ε λοιπόν .καλλίτερος προπονητής από αυτόν δεν υπάρχει .Μπορεί στον πλανήτη να υπάρχουν μερικοί καλλίτεροι.Για μένα όμως ως ΑΕΚ ,δεν υπάρχει καλλίτερος.Τον εκτιμώ περισσότερο γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ σαν μιξοπαρθένα για παίκτες, για φυσική κατάσταση και ούτε πίστωση... Συνέχεια χρόνου ζήτησε. Μας φέρνει τον Σιμάνσκι,το σκυλί του πολέμου.Δεν μπορώ να φανταστώ την μεσαία γραμμή χωρίς τον παικταρά αυτόν .Μας φέρνει Λάτσι και εν συνεχεία Αραούχο . Τι άλλο να πεις!!!!!!!!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ