0 ΣΧΟΛΙΑ

Ράμος: Με γαμ@@@ η κίτρινη κάρτα

Εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του διαιτητή ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Λεβάντε και ο Σέρχιο Ράμος ξέσπασε κατά του διαιτητή, Ερνάντεθ Ερνάντεθ, κάνοντας λόγο για προκαθορισμένες αποφάσεις, με αφορμή την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο δέκατο λεπτό.

Σε δηλώσεις του, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι δεν εξεπλάγην με τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις του συγκεκριμένου διαιτητή. Προσωπικά με γαμ@@@ η κάρτα που μου έδειξε από το 10ο λεπτό με το πρώτο φάουλ και μετά το τέλος του αγώνα τον πλησίασα και τον ρώτησα αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου γιατί ήμουν εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του.

Δεν έδωσε και δύο χέρια που έγιναν μέσα στην περιοχή, αλλά πραγματικά δεν μου προκαλεί έκπληξη με τον συγκεκριμένο. Έχω ξαναπεί ότι καταλαβαίνω πως και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και μπορεί να κάνουν λάθη, όμως φτάνουν στιγμές που σε κάνουν ν' απορείς και να τους αμφισβητείς ανοιχτά.

Θα έπρεπε να μας σέβονται περισσότερο και να μπορούμε να τους μιλάμε, τουλάχιστον όσοι είμαστε αρχηγοί. Να τους βοηθήσουμε θέλουμε... Υπάρχουν προκαθορισμένες αποφάσεις...".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ