0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Μπεν Άφλεκ μίλησε για το πρόβλημά του με τον αλκοολισμό

Μια άκρως ειλικρινή συνέντευξη έδωσε ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ μιλώντας στους New York Times με αφορμή την νέα του ταινία «Ο Δρόμος της Επιστροφής». Ο Άφλεκ μίλησε για πολύ προσωπικά ζητήματα όπως τα προβλήματά του με το αλκοόλ και το διαζύγιο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2004 και έκανε μαζί τρία παιδιά χώρισε τελικά ύστερα από μια μεγάλη κρίση στο γάμο τους που προκάλεσε το πρόβλημά του με το αλκοόλ.

«Αυτό που μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι αυτό το διαζύγιο. Η ενοχή είναι κάτι τοξικό. Δεν βγαίνει τίποτε θετικό από την ενοχή. Απλώς σε βυθίζει σε ένα τοξικό, αποκρουστικό συναίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης. Σίγουρα έκανα λάθη. Σίγουρα έκανα πράγματα για τα οποία μετανιώνω. Αλλά πρέπει να σηκώνεσαι, να μαθαίνεις από αυτά, να μαθαίνεις περισσότερα και να προσπαθείς να προχωράς», ανέφερε.

Ο ηθοποιός τον Οκτώβριο του 2019 είχε προκαλέσει σοκ όταν εμφανίστηκε σε ένα βίντεο να είναι σε άθλια κατάσταση, να παραπατά και να πέφτει πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

«Εύχομαι να μην υπήρχε στο διαδίκτυο όπου έχουν πρόσβαση τα παιδιά μου. Η Τζεν κι εγώ κάνει ότι καλύτερο μπορούσαμε για να είμαστε ειλικρινείς μαζί τους ως προς αυτό», υποστήριξε στους Times σχετικά με το βίντεο και το πρόβλημά του.

Ο ίδιος μεγάλωσε με πατέρα αλκοολικό. «Δεν ήταν ποτέ νηφάλιος μέχρι που έγινα 19. Όσο μεγάλωνα, αναγνώριζα ότι ο πατέρας μου έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Υπάρχει πολύ αλκοολισμός και ψυχική ασθένεια στην οικογένειά μου. Αυτή η κληρονομιά είναι ισχυρή και μερικές φορές δύσκολα διαχειρίσιμη», ομολόγησε. «Μου πήρε πολύ καιρό να παραδεχτώ ολοκληρωτικά, βαθιά και χωρίς ίχνος αμφιβολία ότι είμαι αλκοολικός».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ