0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποψήφιο το Παγκρήτιο Στάδιο για τον τελικό του Europa Conference League

Κατατέθηκε σήμερα (Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου) από ΓΓΑ και ΕΠΟ στην UEFA ο φάκελος υποψηφιότητας της χωρας μας για τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023 στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου

Επισήμως υποψήφιο το Παγκρήτιο Στάδιο για τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League 2022 ή 2023.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

Κατατέθηκε σήμερα, 20 Φεβρουαρίου 2020, στην UEFA από την ΕΠΟ ο φάκελος υποψηφιότητας για τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023 στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο.

Για τη σύνταξη του φακέλου υποψηφιότητας, πέρα από τη στενότατη συνεργασία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Δήμο Ηρακλείου, απαιτούνταν - και ανταποκρίθηκαν άμεσα, και τους ευχαριστούμε- η συνδρομή Υπουργείων, Αυτοδιοίκησης και φορέων, όπως:

Τα Υπουργεία Πολιτισμού, Προστασίας του Πολίτη, Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Οικονομικών, Εργασίας, Υγείας, Ναυτιλίας, το ΕΣΚΑΝ, η Περιφέρεια Κρήτης, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας, η ΠΑΕ ΟΦΗ που παραχωρεί τα προπονητήριά της κ.ά. Για τη διοργάνωση των τελικών του Conference League 2022 και 2023 ενδιαφέρον έχουν εκφράσει τα Τίρανα (Π.Ο. Αλβανίας), τα Σκόπια (Π.Ο. Βόρειας Μακεδονίας) και η Σεντ Ετιέν (Π.Ο. Γαλλίας).


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ