0 ΣΧΟΛΙΑ

Κελαϊφί: Έχω απαλλαγεί από τις κατηγορίες

Το αφεντικό της Παρί σχολίασε την απόφαση της Γενικής Εισαγγελίας της Ελβετίας

Απαλλαγμένος από όλες τις κατηγορίες είναι, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος πήρε θέση, μετά τις κατηγορίες που του έχουν προσάψει οι ελβετικές Αρχές.

Συγκεκριμένα, η Γενική Εισαγγελία της Ελβετίας κατηγορεί το αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν και διευθύνοντα σύμβουλο του BeIN Sports, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ότι -μέσω του πρώην Γενικού Γραμματέα της FIFA- έκανε παρεμβάσεις την κατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ ο ίδιος είχε κλείσει ένα σπουδαίο deal με το BeIN Sports για τα δικαιώματα των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2026 και του 2030 αντί 480.000.000 ευρώ.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Κελαϊφί υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, τα εξής: "Ύστερα από τρία εξαντλητικά χρόνια ερευνών, όπου συνεργάστηκε ανοιχτά και πλήρως με τον Γενικό Εισαγγελέα της Ελβετίας, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι όλες οι κατηγορίες για την κατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 και του 2030 κατέπεσαν. Όπως έλεγα, ούτως ή άλλως, διαρκώς και επανειλημμένα για τρία χρόνια, καθώς δεν υπήρχε ούτε ένα στοιχεί. Έχω απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες περί δωροδοκίας και η υπόθεση έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα. Παρότι υπάρχει μία δευτερεύουσα κατηγορία, έχω κάθε προσδοκία πως θα αποδειχθεί κι αυτή αβάσιμη".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ