0 ΣΧΟΛΙΑ

Μουρίνιο: Σαν να πηγαίνεις σε μάχη, με πιστόλι χωρίς σφαίρες

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ στάθηκε στην απουσία βασικών ποδοσφαιριστών και στα συνεχόμενα παιχνίδια

Η Τότεναμ ηττήθηκε 1-0 από τη Λειψία στο Λονδίνο, αγωνιζόμενη χωρίς τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Κέιν, ο Σον και ο Σισοκό, ενώ ο Λαμέλα, που μπήκε ως αλλαγή, δεν είχε κάνει ούτε μία προπόνηση.

Έτσι, ο Ζοζέ Μουρίνιο, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν είδαμε την αληθινή Τότεναμ στο τελευταίο 20λεπτό, κατά το οποίο πίεσε τους Ταύρους, ξέσπασε με έναν μονόλογο εξηγώντας την κατάσταση στην ομάδα του.

Όπως τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ: "Ας είμαστε ειλικρινής προς τα παιδιά, έκαναν ό,τι μπορούσαν. Ο Λαμέλα ήρθε απευθείας από τραυματισμό με καμία προπόνηση. Η μία οπτική είναι ότι έχουμε ένα υπέροχο σύνολο που προσπαθεί πάντα. Αλλά από την άλλη πλευρά βλέπεις πώς είμαστε αυτή τη στιγμή. Βλέπεις την άλλη ομάδα, παίζουν με τον Σικ, με τον Βέρνερ και τον Ενκούκου. Ο Ενκούκου είναι κουρασμένος; Βγαίνει και μπαίνει ο Φόρσμπεργκ. Ο Σικ είναι κουρασμένος; Βγαίνει και μπαίνει ο Πόουλσεν. Αυτή είναι η κατάστασή μας. Είναι σαν να πηγαίνεις σε μάχη με πιστόλι χωρίς σφαίρες"

Επίσης, στάθηκε και στα πολλά παιχνίδια, σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, που έχει να δώσει η Τότεναμ, με τον Μουρίνιο να λέει πως "αυτό που με ανησυχεί δεν είναι το 1-0, γιατί είναι ανοιχτό αποτέλεσμα. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αυτοί θα είναι οι παίκτες μας για πολλούς αγώνες. Πρέπει να ξαναπαίξουμε σε δύο ημέρες. Μπορούσαμε να δούμε ότι ο Λούκας είναι πεθαμένος, ο Μπέρχβαϊν το ίδιο, όπως και ο Λο Σέλσο. Η μία οπτική είναι ότι είμαι χαρούμενος για το σύνολό μου, η άλλη είναι ότι βρισκόμαστε σε πρόβλημα. Προβληματίζομαι ότι έχουμε επίσης την Premier League και το FA Cup".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ