4 ΣΧΟΛΙΑ

Γραμμένος και Φούσεκ στο Μαξίμου

Μυστικό ραντεβού με τον Γιώργο Γεραπετρίτη προφανώς για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναμονή για επίσημη ανακοίνωση

Επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία έγινε χωρις να προαναγγελθει δημοσίως όπως συμβαίνει συνήθως σε παρομοιες συναντήσεις θεσμικών παραγόντων, έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο σύμβουλος της UEFA, Πετρ Φούσεκ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συναντήθηκαν σημερα το απόγευμα με τον Γιώργο Γεραπετρίτη που έχει εξουσιοδοτηθεί από τον πρωθυπουργό να ασχοληθεί με τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τι ειπώθηκε δεν έχει γίνει γνωστό, ούτε αν πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις. Το δεδομένο είναι ότι επιθυμία και των δύο πλευρών ήταν το ραντεβού να παραμείνει μυστικό αλλά τελικά Γραμμένος και Φούσεκ "προδόθηκαν" κατά την έξοδο τους από το Μαξίμου. Πλέον λοιπόν αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα ποιο ήταν το θέμα της συνάντησης, τι ακριβώς συζητήθηκε και αν κατέληξαν κάπου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Nikolasmonoaek - 19/2/2020 09:09

Το νου σας ρεμαλια

ioannis72 - 18/2/2020 19:29

Τι μαγειρεύουν άραγε;

zormpas49 - 18/2/2020 19:11

Σιγά να μην πούμε ότι μίλησαν για μπαοχ.

maek21 - 18/2/2020 19:27

Ξεκολλάτε απ' τους ανύπαρκτους μιμητές... Ξυπνήστε και πάρτε χαμπάρι ότι όλη η δουλειά υποκινείται απ' τους γνήσιους γαύρους, που προσπαθούν να ξαναπάρουν γην κατάσταση στα χέρια τους από την πίσω πόρτα.... του Μαξίμου!

ΕΠΟΜΕΝΟ