0 ΣΧΟΛΙΑ

Διευθύνων Σύμβουλος ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Οι υπάλληλοι ήταν στη θέση τους, αλλά έγινε αιφνιδιαστική κατάληψη

Απαντήσεις σχετικά με την αιφνιδιαστική κατάληψη που έγινε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρέντη από προσωπικό του ΟΣΕ και οδήγησε σε ξαφνική απεργία στον προαστιακό, έδωσε ο Φίλιππος Τσαλίδης Διευθύνων Σύμβουλος ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Τσαλίδης εξήγησε ότι μηχανοδηγοί και συνοδοί τρένων ήταν στη θέση τους, ωστόσο, κανένα τρένο δεν μπόρεσε να φύγει από το σταθμό στου Ρέντη που είναι και η βάση εκκίνησης όλων των συρμών στην Αθήνα.

Σχολιάζοντας την κίνηση των υπαλλήλων, είπε ότι η «υπηρεσία θα κάνει ό,τι πρέπει κατά τη διάρκεια της ημέρας».

Μέχρι και νωρίς το πρωί της Τρίτης, ήταν γνωστό ότι Προαστιακός και τρένα θα κινηθούν κανονικά και δεν θα συμμετάσχουν στην απεργία όπως τα άλλα μέσα μεταφοράς. Τελικά όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις 6.30 το πρωί, οι συρμοί θα μείνουν ακινητοποιημένοι.

«Λόγω αιφνιδιαστικής και απροειδοποίητη απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ δεν εξασφαλίζεται η κυκλοφορία των τρένων. Έτσι παραμένουν ακινητοποιημένες οι αμαξοστοιχίες Αθήνα - Θεσσαλονίκη και ο Προαστιακός», αναφέρει η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

«Χειρόφρενο» έχουν τραβήξει σήμερα λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός, τραμ και μετρό, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών ενάντια στο νέο ασφαλιστικό.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ