2 ΣΧΟΛΙΑ

Κληρώνει στο BCL για την ΑΕΚ

Στις 12:00 η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλό της για τη φάση των 16, αλλά και το δρόμο της στα προημιτελικά – Στην κληρωτίδα και το Περιστέρι – Οι υποψήφιοι αντίπαλοι - Πώς θα διεξαχθεί η κλήρωση

Η ώρα της κλήρωσης για την ΑΕΚ έφτασε. Στις 12:00 στην Ελβετία και συγκεκριμένα στη Γενεύη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη φάση των 16, αλλά και των προημιτελικών του BCL. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μάλιστα ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube. Εκτός της ΑΕΚ και το Περιστέρι βρίσκεται στη Γενεύη. Πάμε να δούμε τώρα τη διαδικασία της κλήρωσης. 

Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας βάσει της κατάταξής τους στην φάση των ομίλων με την ΑΕΚ να βρίσκεται στο δεύτερο. 

1ο Γκρουπ: Σαραγόσα, Νίμπουρκ, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Τουρκ Τέλεκομ.

2ο Γκρουπ: ΑΕΚ, Σάσαρι, Τενερίφη, Ντιζόν.

3ο Γκρουπ: Οστάνδη, Νίζνι, Βόννη, Μπούργος.

4ο Γκρουπ: Μπεσίκτας, Λιετκαμπέλις, Περιστέρι, Μπαντίρμα.

Οι πρώτες ομάδες των γκρουπ θα παίξουν με κληρωθούν με ομάδα από το τέταρτο γκρουπ και αντίστοιχα, οι ομάδες από το δεύτερο γκρουπ θα κληρωθούν με ομάδα από το τρίτο, έχοντας πλεονέκτημα έδρας σε σειρά best of three (κρίνεται στις δύο νίκες). Οι ομάδες που ήταν στο ίδιο γκρουπ την πρώτη φάση δεν μπορούν να ξανασυναντηθούν στους «16». 

Αρα, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στους «16 με πλεονέκτημα έδρας μια εκ των Οστάνδης, Βόννης και Νίζνι. 

Το Περιστέρι θα έχει μειονέκτημα έδρας και θα κληρωθεί με μία εκ των Σαραγόσα, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Τουρκ Τέλεκομ.

Οι αγώνες των «16» θα γίνουν 3-4 Μαρτίου (πρώτο ματς), 10-11 (δεύτερο ματς), και 17-18 (τρίτο ματς, αν χρειαστεί).

Στην κλήρωση των προημιτελικών οι νικητές των ζευγαριών μεταξύ πρώτων και τέταρτων κάθε ομίλου θα έχουν πλεονέκτημα έδρας και εκείνοι μεταξύ δεύτερων και τρίτων θα έχουν μειονέκτημα. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση πρόκρισης η ΑΕΚ θα έχει σίγουρα μειονέκτημα έδρας. Οι σειρές αυτές θα αρχίσουν στις 24-25 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 7-8 Απριλίου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Apostolis_AEKAPA - 18/2/2020 11:54

Προβλεπω Νιζνι

mikeAEKARA - 18/2/2020 10:54

Την τριτη Βοννη την εχει κερδισει μεχρι και ο Παοκ μεσα-εξω...

ΕΠΟΜΕΝΟ