2 ΣΧΟΛΙΑ

Ζήσης: Η ομάδα έχει υγεία, γι' αυτό ήρθα στην ΑΕΚ

Διαβάστε μία συνέντευξη του Νικόλα, που μιλάει την κατάκτηση του Κυπέλλου, τι συμβαίνει στο εσωτερικό της ΑΕΚ, επί προσωπικού και τη συνέχεια

Για το πώς ήρθε η κατάκτηση του Κυπέλλου, για τον ίδιο, για τα αποδυτήρια που βγάζουν υγεία και τη συνέχεια μίλησε ο Νίκος Ζήσης. Ο Νικόλας σε συνέντευξή του στη Live Sport είπε αρχικά: «Για μένα αυτό που έζησα ήταν πρωτόγνωρο. Δεν έχω υπάρξει ποτέ στην καριέρα μου αυτό που βίωσα τώρα. Δεν ήμουν ποτέ ο πρωταγωνιστής, όπως ήταν πάντα ο κουμπάρος (σ.σ. Βασίλης Σπανούλης). Ήμουν συμπαραστάτης. Τώρα βρέθηκα για πρώτη φορά στη θέση του πρωταγωνιστή. Η άμυνα του Προμηθέα ήταν προσαρμοσμένη στο παιχνίδι μου, ο Λίποβι και όσους χρησιμοποίησε ο κόουτς Γιατράς ήταν επιθετική. Συνήθως ήμουν δίπλα και “τιμωρούσα” τη βοήθεια από τον παίκτη μου ή υποστήριζα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά για αυτό ήρθα στην ΑΕΚ. Για να ζήσω αυτές τις στιγμές και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Όσο για τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει στον κιτρινόμαυρο σύλλογο είπε: «Δεν ήταν θέμα οικονομικό, δεν ήταν ότι είχαμε προβλήματα στην Μπανταλόνα. Ήταν ότι εκεί δεν απολάμβανα τόσο το μπάσκετ. Δεν έχω άλλους λόγους να παίζω. Θέλω να το απολαμβάνω και να έχω κίνητρο. Αντιλήφθηκα πως έκανα λάθος όταν το καλοκαίρι, αφού μίλησα με τον κόουτς Παπαθεοδώρου προτίμησα να πάω στην Μπανταλόνα και μόλις δέχτηκα ξανά την κρούση του, απάντησα αμέσως θετικά. Για να κλείσω την καριέρα μου με τη φανέλα της ΑΕΚ και ελπίζοντας πως θα βρω το κίνητρο για να βοηθήσω στο μέγιστο βαθμό να πετύχουμε τους στόχους. Για αυτό ήρθα και το χαίρομαι διπλά αυτή τη στιγμή».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κατάσταση που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας: «Υπάρχει τρομερό κλίμα στα αποδυτήρια. Η ομάδα έχει υγεία. Λέτε ότι εγώ, ο Ματσιούλις, ο Κιφ, ο Σλότερ, ο Μαυροειδής, είμαστε βετεράνοι κλπ. Υπάρχει όμως εμπειρία, πνεύμα νικητή και σωστή νοοτροπία. Η οποία περνά στα υπόλοιπα παιδιά, που έχουν διαγράψει μια πορεία, έχουν τα βιώματά τους και ξέρουν πώς να λειτουργήσουν. Είμαστε πολύ καλά και αυτό βγαίνει και στο παρκέ. Θα χαρούμε την επιτυχία του Κυπέλλου και θα στραφούμε στον επόμενο στόχο, το BCL. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Η ομάδα πρέπει να έχει πρωταρχικό στόχο να πάει στους “8” και μετά στους “4”. Έπειτα, στο Final Four, όλα μπορούν να γίνουν».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Apostolis_AEKAPA - 18/2/2020 11:57

Μεγαλε Νικολα! Παμε για το επομενο!!

Costas68 - 18/2/2020 11:18

Παιχταράδες σαν εσένα και αδαμάντινοι χαρακτήρες του μεγέθους σου, προσθέτουν υγεία στην ΑΕΚΑΡΑ και την κάνουν ακόμα μεγαλύτερη !!! Να χεις την υγεία σου και θα ζήσουμε μαζί ακόμα μεγαλύτερες χαρές !!!

ΕΠΟΜΕΝΟ