0 ΣΧΟΛΙΑ

Κλοπ: Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την Ατλέτικο

Ο κόουτς της Λίβερπουλ μίλησε για το ματς με τη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί κόντρα στην Ατλέτικο, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ τονίζει πως οι παίκτες του θα τα βρουν πολύ δύσκολα...

 «Το παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο είναι από τις δυσκολότερες προκλήσεις που μπορούν να συμβούν σε έναν παίκτη. Μπορεί η Ατλέτικο να περνά μια μεταβατική περίοδο, αλλά είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Δεν είναι τόσο κακή όσο λένε, δεν θα κερδίσουμε μόνο επειδή είμαστε στην κορυφή της Premier» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κλοπ, που προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους. 

Μάλιστα, ο Γερμανός διαφωνεί με όσους λένε πως η Ατλέτικο δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο «Εχω δει δυο παιχνίδια της Ατλέτικο τις τελευταίες ώρες και δεν έχω να πω τίποτα σε όσους λένε πως δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Βρισκόμαστε στη χώρα του  tiqui-taca, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι για την Ατλέτικο. Οι επιτυχίες της δείχνουν πόσο καλή ομάδα είναι». 

Οσο για το μυστικό της πρόκρισης, ο Κλοπ ήταν αφοπλιστικός «Αν πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος απέναντι σε μια ομάδα, αυτή είναι η Ατλέτικο. Δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Είναι μια μηχανή αποτελεσμάτων η Ατλέτικο και θα αφήσει το... δέρμα της στο γήπεδο»


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ