0 ΣΧΟΛΙΑ

Θρίλερ με τον θάνατο βρέφους 11 μηνών - Έφερε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης

Το βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού

Ένα κοριτσάκι 11 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού με πολύ ανησυχητικά σημάδια στο κορμάκι της με τους γιατρούς και την αστυνομία να εξετάζουν διάφορα σενάρια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, και όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της αστυνομίας, το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Ωστόσο, οι γιατροί τώρα αναφέρουν πως το γεγονός ότι το βρέφος έπασχε από εγκεφαλίτιδα ενδέχεται να ευθύνεται, σύμφωνα με τους γιατρούς, για τις αλλοιώσεις που εντοπίστηκαν στο σώμα του.  Οι οριστικές απαντήσεις αναμένεται να δοθούν μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής και των ιστολογικών και άλλων εξετάσεων που τυχόν θα κριθούν ανακγάιες.

Βάσει των πηγών από το «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», το βρέφος διακομίστηκε το πρωί της Κυριακής στις 10 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δεν είχε σφυγμό, ενώ ήταν απνοϊκό. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στη διάρκεια της αντιμετώπισης του περιστατικού, οι γιατροί είδαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Στη συνέχεια κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το άτυχο βρέφος και αναμένεται να παραδώσει την επίσημη έκθεσή του.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του βρέφους, υπήκοοι Συρίας, όπως και το ζευγάρι που ζούσε μαζί τους, όπως αναφερόταν στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής η αστυνομία.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ