0 ΣΧΟΛΙΑ

Παπαϊωάννου: Καμικάζι με σφυρίχτρες απέναντί μας - Ανακάλυψε θέατρο ο Κουτσιαύτης

Εκτός εαυτού ο ιδιοκτήτης της Λαμίας με τη διαιτησία της ρεβάνς στο Φάληρο

Πάτο έχει πιάσει η διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως υπογράμμισε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις του Κουτσιαύτη, κυρίως με την αποβολή του Ρόμανιτς, στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης της Λαμίας έκανε λόγο για "καμικάζι σφυρίχτρες".

Μιλώντας στην ιστοσελίδα lamianow.gr, ο Πανουργιάς Παπαϊώαννου τόνισε: "Δυστυχώς η διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο και πολύ φοβάμαι ότι έχει και παρακάτω. 'Καμικάζι' με σφυρίχτρες κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Μια αποστολή που όπως έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα είναι ενάντια στον ΠΑΣ Λαμία. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν μάτια και βλέπουν. Η Λαμία δεν προσκυνάει κανέναν και για το λόγο αυτό διαιτητές και varistes μας 'σφάζουν' είτε με το νυστέρι είτε με το βαμβάκι. Δεν θα αποτελέσουμε την μαριονέτα κανενός στο “θέατρο σκιών” που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλη η Ελλάδα βλέπει…".

Σχολιάζοντας, ειδικότερα, την χθεσινή διαιτησία είπε: "Ο κύριος Κουτσιαύτης ανακάλυψε θέατρο και δεύτερη κίτρινη κάρτα στην φάση του Ρόμανιτς. Ευτυχώς υπάρχει και το τηλεοπτικό ριπλέι που είναι αδιάψευστος μάρτυρας και δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δυστυχώς και ο κ. Κουτσιαύτης, απέδειξε εκ νέου -όλως τυχαίως και πάλι εις βάρος του ΠΑΣ Λαμία- το πόσο νοσεί η ελληνική διαιτησία. Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια σε αυτό που εκτυλίσσεται εις βάρος της ομάδας μας πλανώνται πλάνην οικτράν".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ