0 ΣΧΟΛΙΑ

Άνταμ Σάντλερ κατά των Όσκαρ: Αφήστε όλους τους ψωνισμένους γ*** να παραλάβουν τα Οσκαρ

Ο ηθοποιός έμεινε «έξω» από τα βραβεία παρά την ερμηνεία του στο Uncut Gems

Ο Άνταμ Σάντλερ φέτος κλέβει την παράσταση με την ερμηνεία του στην ταινία «Uncut Gems», παρολο που η ταινία «αγνοήθηκε» από τα Όσκαρ. Ο ηθοποιός ωστόσο βραβεύτηκε στην κατηγορία Α Ανδρικού στα Ανεξάρτητα Βραβεία Spirit (Independent Spirit Awards) στην τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο, στην Σάντα Μόνικα.

Στην ομιλία του κατά την βράβευσή του, ο Σάντλερ εξύμνησε τον ανεξάρτητο κινηματογράφο και χλεύασε την Ακαδημία και τους ανθρώπους που τον «μισούν» όλα αυτά τα χρόνια.

«Με όλη τη σοβαρότητα, οι ανεξάρτητες ταινίες έχουν αποτελέσει μεγάλο μέρος του οικοσυστήματος του Ανταμ Σάντλερ», είπε ο ηθοποιός στον ευχαριστήριο λόγο του. «Από την πρώτη μου ταινία, μια ατρόμητη ματιά στο αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα μέσα από τα μάτια ενός προνομιούχου ψυχοπαθούς ονόματι Μπίλι γ*** Μάντισον, μέχρι την εξερεύνηση του αμερικανικού κολλεγιακού ποδοσφαίρου και την χειραγώγηση των αθλητών με κοινωνικά προβλήματα, όπως ο κύριος Μπόμπι Μπούτσερ. Προσπάθησα να πουλήσω όλες μου τις αλήθειες με ένα πραγματικά ανεξάρτητο πνεύμα, ενώ παράλληλα έκανα ενοχλητικά μεγάλα κέρδη», ανέφερε για μια σειρά ταινιών του που αγνοήθηκαν από την Ακαδημία.

Οσον αφορά τα Οσκαρ, ο Σάντλερ είπε ότι η προσωπικότητα κερδίζει εκείνους που βραβεύονται με το μεγαλύτερο επίτευγμα του κινηματογράφου. «Η όμορφη εμφάνισή τους θα ξεθωριάσει, ενώ οι ανεξάρτητες προσωπικότητές μας θα λάμπουν για πάντα. Απόψε, καθώς κοιτάω την αίθουσα, συνειδητοποιώ ότι τα Ανεξάρτητα Βραβεία Spirit είναι τα καλύτερα βραβεία προσωπικότητας του Χόλιγουντ. Οπότε   τους το βράδυ της Κυριακής», δήλωσε ο ηθοποιός και χειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους.

Τέλος, ευχαρίστησε την σύζυγο και τα παιδιά του που τον έπεισαν να συμμετάσχει στο «Uncut Gems».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ