0 ΣΧΟΛΙΑ

Τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στο σημείο του δυστυχήματος από την οικογένεια του ΠΑΟΚ

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε και φέτος τη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κατσούρη.Αφού μέσα σε κλίμα συγκίνησης, το μεσημέρι έλαβε χώρα το ετήσιο μνημόσυνο στο σημείο του δυστυχήματος, στη γέφυρα πλησίον του ξενοδοχείου Hyatt.

Στο μνημόσυνο έδωσαν το παρών αρκετά μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ από το ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φίλοι της ομάδας, η πλειοψηφία των οποίων ήταν από τη Μηχανιώνα. Στο σημείο υπήρξαν στεφάνια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας, τα οποία επιμελήθηκε η σύζυγος του Αγγελου Αναστασιάδη, Βιβή. Από το ποδοσφαιρικό τμήμα παρόντες ήταν ο Γενικός Αρχηγός, Χρήστος Καρυπίδης, οι Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Λημνιός καθώς και το μέλος του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Ο Παναγιώτης Κατσούρης είχε χάσει την ζωή του στα 22 του χρόνια, στις 9 Φεβρουαρίου 1998σε τροχαίο δυστήχημα. Στο μέρος που ο Κατσούρης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και άφησε την τελευταία του πνοή τελείται κάθε χρόνο μνημόσυνο με την παρουσία της Διοίκησης, του Αγωνιστικού Τμήματος αλλά και φίλων του ΠΑΟΚ και του αδικοχαμένου Παναγιώτη. Από το 2009 έχει καθιερωθεί στη μνήμη του το ετήσιο Τουρνούα Ακαδημιών «Παναγιώτης Κατσούρης» που αποτελεί πλέον θεσμό και θεωρείται ως ένα εκ των κορυφαίων στα Βαλκάνια.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ