0 ΣΧΟΛΙΑ

Λάρισα: Με μισή ομάδα, λόγω καρτών. Δεχόμαστε ανελέητο πόλεμο

Στον αριθμό των κίτρινων καρτών, που έχει δεχτεί η ομάδα, στάθηκε, σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ

Για κατάχρηση, σε βάρος της, των κίτρινων καρτών κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή της, η Λάρισα, υπογραμμίζοντας πως κόντρα σε Λαμία και ΠΑΟΚ θα παίξει με πολλές απουσίες, αφού ποδοσφαιριστές της θα είναι τιμωρημένοι. Παράλληλα καταγγγέλει ότι δέχεται ανελέητο πόλεμο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΑΕΛ καταγγέλλει ότι μετά τον ανελέητο πόλεμο τον οποίο δέχεται από την αρχή της σεζόν από την κατάχρηση εις βάρος της των κιτρίνων καρτών, στα τελευταία παιχνίδια που απομένουν για την κανονική περίοδο και από τα οποία θα κριθεί η έξοδος των ομάδων μέσω της διαδικασίας των play-off στην Ευρώπη, η ΑΕΛ θα αναγκαστεί να αγωνισθεί με μισή ομάδα, αφού στον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία το Σάββατο δεν αγωνίζονται οι Μόρας, Milosavljevic, στο επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίζονται οι Milosavljevic, Μιχαήλ, Καρανίκας, Bustos, Warda, Kace, δηλαδή η μισή και πλέον ομάδα και τέλος απέναντι στον Βόλο δεν αγωνίζεται μέχρι στιγμής Milosavljevic.

Αυτή η προδιεγραμμένη εξέλιξη, οφείλεται στο γεγονός ότι η ΑΕΛ έχει δεχθεί εις βάρος της 75 κίτρινες κάρτες, 25 κίτρινες περισσότερες από τους ανταγωνιστές της για την Ευρώπη και το κυριότερο οι αντίπαλοι της όταν αγωνίζονται απέναντι της έχουν δεχθεί τις λιγότερες κίτρινες κάρτες 51.

Μόνο μια ματιά να ρίξουν οι κ.κ. Περρέιρα, Τριτσώνης και Κουκουλάκης στις φάσεις για τις οποίες έχουν δεχθεί κίτρινες κάρτες οι παίκτες της ΑΕΛ, θα καταλάβουν τί έχει συμβεί εις βάρος της ΑΕΛ κατά την τρέχουσα περίοδο".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ