7 ΣΧΟΛΙΑ

Πανιώνιος: Η παρέμβαση της Κυβέρνησης καταλύει την έννοια του κράτους δικαίου

Ανακοίνωση των "κυανέρυθρών" για την νομοθετική τροποποίηση που ετοιμάζει η Κυβέρνηση για να σώσει τον ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση:

Με απορία και έκπληξη ενημερωθήκαμε για την Κυβερνητική παρέμβαση περί τροποποίησης των υφιστάμενων διατάξεων και προβλεπόμενων ποινών επί συγκεκριμένων παρατυπιών και παραβάσεων, στους οικείους νόμους και κανονισμούς η οποία προδήλως καταλύει την έννοια του κράτους δικαίου και το περί δικαίου αίσθημα.

Η ανωτέρω απόφαση της Κυβέρνησης καταστρατηγεί ευθέως την εισήγηση/πόρισμα του μοναδικού καταρχάς αρμοδίου δικαιοδοτικού οργάνου, της ΕΕΑ, που αφορά τη διαπίστωση τέλεσης παραβάσεων, από τις δύο ομάδες που συμμετέχουν στην ίδια κατηγορία με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Αξίζει μνείας το γεγονός ότι σε άλλες αποφάσεις της ΕΕΑ και έτερων δικαιοδοτικών και δικαστικών αθλητικών οργάνων και επιτροπών, όπως στην περίπτωση της Κασσιόπης, Ηρακλή κ.λ.π., ο πέλεκυς έπεσε βαρύς, σε αντίστοιχης βαρύτητας υποθέσεις, ο νόμος δε, εφαρμόστηκε στο ακέραιο, χωρίς οποιουδήποτε είδους παρέμβαση και στην δική μας περίπτωση, που είχε μεταξύ άλλων ως αποτέλεσμα την επιβολή της ποινής αφαίρεσης βαθμών (-6) για την ομάδα μας σύμφωνα με το άρθρο 8 β) το κανονισμού αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να αποδεχτούμε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των εμπλεκόμενων στην ανωτέρω υπόθεση ομάδων, οι οποίες ασκώντας πρωτοφανή πίεση δημοσίως απαιτούν την πλήρη καταστρατήγηση του νόμου και μη εφαρμογή αυτού. Σε κάθε περίπτωση είναι ανεπίτρεπτη η επιλεκτική εφαρμογή του νόμου και αφού η Κυβέρνηση επικαλείται την ιστορικότητα των ομάδων της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, τότε απαιτούμε την άρση της επιβληθείσας ποινής στην ομάδα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Baval_21 - 28/1/2020 22:20

Αυτοι για μια ακομη φορα σκαβουν(!) τον λακκο τους. Ρε μη μιλατε για πολυιδιοκτησια εσεις... Ειπαμε, μεσα στα λαγουμια σας και κανετε οτι δεν υπαρχετε.

IGGYAEK - 28/1/2020 21:57

Άντε ρε δραγουμάνοι μιλάτε κι όλας

Butcher - 28/1/2020 20:50

Ρε άντε πέσε να ησυχάσουμε και με εσενα

ORIGINAL SCORPION - 28/1/2020 19:57

Μίλησε και το δεκανίκι του νότιου καλόγαυρου (το πρώτο α με ω)

aggelo21 - 28/1/2020 19:56

Επιστροφή βαθμών στο ιστορικό Πανυπόγειο και δώρα τρία φτυάρια και τέσσερις αξίνες...

PaulOriginal - 28/1/2020 18:36

Ρε καταλάβαινε ότι κάποιοι δεν πρέπει να έχετε γνώμη??

Constantinoupoli86 - 28/1/2020 18:11

Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι σκαφτιάδες!

ΕΠΟΜΕΝΟ