1 ΣΧΟΛΙΑ

Σαντ-Ρος: Ελπίζω ότι θα ξαναδώ τους οπαδούς της ΑΕΚ

Ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ μίλησε για τον κόσμο της Ένωσης, σε συνέντευξή του, σε ρωσική ιστοσελίδα

Στη ρωσική ιστοσελίδα «news.ru», μίλησε ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, κυρίως για θέματα που αφορούν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Υπήρξε όμως και μία ερώτηση για τον κόσμο της ΑΕΚ, για τον οποίο είπε τα καλύτερα λόγια και ευχήθηκε να ξαναδεί τους φίλους της Ένωσης στο μέλλον. Επίσης, μίλησε και για τις αντιδράσεις των οπαδών, μόλις αποδέχθηκε την πρόταση των Ρώσων, όπου αστειευόμενος σχολίασε ότι κάποιοι του είπαν να «καεί στην… κόλαση». Φυσικά, η συγκεκριμένη έκφραση δεν έχει την έννοια αυτή ουσιαστικά, απλά είναι επί της ουσίας μία αντίδραση για να δείξουν κάποιοι στον παίκτη, το πόσο πολύ στεναχωρήθηκαν που έφυγε.

Σε ερώτηση λοιπόν, για το ποια ήταν η ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της ΑΕΚ, όσο έπαιζε στη «Βασίλισσα» και αν υπήρξε απογοήτευση από τον κόσμο, όταν εκείνος πήγε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Κουβανός σχολίασε: «Ήταν απίστευτοι. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι απλώς… τρελοί, με την καλή έννοια. Όταν η ομάδα κερδίζει και είσαι ο κορυφαίος σε απόδοση, τότε κάθε μέρα, μέχρι και το επόμενο ματς, σε στηρίζουν και σου λένε ότι είσαι ο καλύτερος.

Αυτό δεν διαρκεί δηλαδή μόνο μία-δύο μέρες μετά από το ματς, αλλά κάθε μέρα μέχρι και το επόμενο ματς. Αυτό είναι ωραίο. Εγώ ήμουν τέτοιος παίκτης συνήθως και οι οπαδοί δεν είδαν τον λόγο για να πάω σε άλλη ομάδα. Φυσικά, απογοητεύτηκαν. Κάποιοι κατανόησαν την απόφασή μου, κάποιοι όχι. Η μετακίνησή μου, στην ΤΣΣΚΑ, ήταν μεγάλη ευκαιρία για εμένα, για να γίνω καλύτερος παίκτης. Κάποιοι από τους οπαδούς, μου ευχήθηκαν τύχη, άλλοι μου ευχήθηκαν να… καώ στην κόλαση. Οι οπαδοί ουσιαστικά χωρίστηκαν στο 50-50. Αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, συμβαίνει παντού (σ.σ. γελάει). Ελπίζω ότι θα ξαναδώ τους οπαδούς της ΑΕΚ».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
BYZANTIN - 23/1/2020 23:48

Χωρίς Λάνγκφορντ & Ρος δύσκολη η επιστροφή. Η καρδιά ότι Νίκου μεγάλη όπως και η μπασκετική του αξία, αλλά οι ρυθμοί του είναι υποτονικοί και απέλπιδες. Δύσκολο το έργο του Παπα και νομίζω ότι η χαλαρότητα δημιούργησε όλα τα προβλήματα.

ΕΠΟΜΕΝΟ