0 ΣΧΟΛΙΑ

Βέλγιο: Δραπέτης έστειλε στην φυλακή καρτ ποστάλ από την Ταϊλάνδη!

Ο 26χρονος Βελγομαροκινός Ουαλίντ Σεκάκι βρισκόταν κρατούμενος στις φυλακές του Τουρνχούτ στο Βέλγιο, όταν τον Δεκέμβριο αποφάσισε να δραπετεύσει. Ο Σεκάκι δραπέτευσε μαζί με άλλους τέσσερις συγκρατούμενούς του και ενώ όλοι έχουν συλληφθεί ξανά, ο ίδιος είναι ο μόνος που διαφεύγει ακόμα και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται.

Τώρα όμως αποφάσισε να… τρολάρει τους διώκτες του και έστειλε στις σωφρονιστικές αρχές μια καρτ-ποστάλ από την Ταϊλάνδη!

«Χαιρετίσματα από την Ταϊλάνδη», έγραφε η κάρτα που έστειλε ο, σύμφωνα με τη φλαμανδική εφημερίδα Het Laatste Nieuws. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από τη σωφρονιστική υπηρεσία.

Εκτός από την κάρτα, ο Σεκάκι έστειλε στην υπηρεσία και το αναγνωριστικό ταμπελάκι που φορούσε στη φυλακή, όπου αναγράφονται το όνομα και το επώνυμό του.

Ο Ουαλίντ Σεκάκι είχε καταδικαστεί για τη συμμετοχή του σε ανταλλαγή πυρών στο Βέλγιο το καλοκαίρι του 2015, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι VRT. Πλέον, έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Είναι αδελφός του Ασράφ Σεκάκι, του επονομαζόμενου «βασιλιά των αποδράσεων» επειδή το 2009 διέφυγε με ελικόπτερο από τη φυλακή της Μπριζ.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ