0 ΣΧΟΛΙΑ

Πήγαν την κόρη τους σε ένα φιλικό σπίτι και μετά κατήγγειλαν την εξαφάνισή της!

Το περιστατικό συνέβη στην Κύπρο

Με μια περίεργη υπόθεση βρισκονται αντιμέτωπες οι αρχές της Κύπρου, καθώς οι γονεις ενός οχτάχρονου κοριτσιού κατήγγειλαν την εξαφάνιση της κόρης τους, ενώ λίγο πριν οι ίδιοι την είχαν αφήσει σε ένα φιλικό σπίτι!

Ο πατέρας της μικρής έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία αναφέροντας ότι η μικρή πήγε στο πάρκο και έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη της. Μετά τις σαρωτικές έρευνες της Αστυνομίας, η 8χρονη εντοπίστηκε σε φιλικό σπίτι της μητέρας της.

Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας οδηγήθηκαν για ανάκριση, όπου και αποκαλύφθηκαν απίστευτες λεπτομέρειες για την υπόθεση. Όπως είπε ο πατέρας στους ανακριτές, ο ίδιος είχε μεταφέρει την κόρη του στο φιλικό σπίτι στο οποίο και εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο δεν το θυμόταν και κατήγγειλε στην Αστυνομία την εξαφάνισή της.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η γυναίκα η οποία φρόντιζε την μικρή από την Κυριακή, είχε ενημερώσει τη μητέρα της μικρής, το σπίτι της οποίας ήταν πολύ κοντά στο δικό της, για το γεγονός ότι κόρη της βρισκόταν εκεί, ωστόσο την Κυριακή η μητέρα δήλωνε άγνοια.

Τελικά, οι δύο γονείς συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας για παραμέληση παιδιού κάτω των 16 ετών κατά τρόπο που τίθεται η ζωή του σε κίνδυνο και για ψευδείς πληροφορίες στην Αστυνομία.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ