4 ΣΧΟΛΙΑ

Σλούτσκι: Η ΑΕΚ ήθελε απάντηση σε 48 ώρες, ήμουν ψυχολογικά κουρασμένος

Ο Ρώσος προπονητής επιβεβαιώνει το ραντεβού με τον Ίλια Ίβιτς και τον λόγο που χάλασε το deal

Δηλώσεις στην πατρίδα του παραχώρησε ο Λεονίντ Σλούτσκι, ο οποίος επιβεβαίωσε την πρόταση της ΑΕΚ και το ραντεβού με τον Ίλια Ίβιτς, ενώ ταυτόχρονα έκανε γνωστό και ο ίδιος, τον λόγο που χάλασε το deal, κάτι βεβαίως που ήταν γνωστό. Και έχει να κάνει με τη διορία δύο ημερών που του είχε δώσει η ΑΕΚ για να δώσει μια απάντηση, το οποίο δεν αποδέχτηκε ο Ρώσος προπονητής αφού ήθελε παραπάνω χρόνο, σημειώνοντας πως ένιωθε ψυχολογικά κουρασμένος αφού είχε προηγηθεί πολύ πρόσφατα η λύση της συνεργασίας του με την Φίτεσε. “Μπορώ να πω ότι πράγματι είχα μια πρόταση από την ΑΕΚ. Υπήρξε συνάντηση με τον Ίλια Ίβιτς. Το πρόβλημα ήταν ότι ήθελαν μια απάντηση από εμένα άμεσα, μου έδωσαν μόνο δύο ημέρες να την σκεφτώ. Ήμουν ψυχολογικά κουρασμένος”, ήταν τα λόγια του Σλούτσκι.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
egli_21 - 16/12/2019 11:50

Δεν είναι και παράλογο. Πιστεύω ότι αρκετοί εξ ημών θα κάναμε το ίδιο σε αντίστοιχες εταιρικές προτάσεις ειδικά αν έχει υπάρξει θέση σε πολύ υψηλό επίπεδο.

ottoman21r - 16/12/2019 06:27

Ελπίζω να το μετανιώσεις και να χτυπάς το κεφάλι σου που δε μπορούσες να απαντήσεις αμέσως

kk_kostas_ - 16/12/2019 01:16

Νωρις ειναι ακομα να καταληξουμε καπου αλλα εχω την αισθηση οτι ο Καρερα ταιριαζει παραπανω στην ψυχοσυνθεση και στο dna μας...Μακαρι να μην κανω λαθος..

strandiAEK - 15/12/2019 23:11

No prob man!!Ουδεν κακον αμιγες καλου.

ΕΠΟΜΕΝΟ