0 ΣΧΟΛΙΑ

Πολάκης κατά Σημίτη: Άει κρύψου σε καμία τρύπα! (ΦΩΤΟ)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό, με αφορμή άρθρο του σε εφημερίδα

Με μια από τις γνωστές, για το ύφος του, αναρτήσεις του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε με αγριότητα στον Κώστα Σημίτη για όσα έγραψε σε χθεσινό (14.12.2019) άρθρο του στην εφημερίδα Τα Νέα για τα ελληνοτουρκικά, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη Σύνοδο του Ελσίνκι.

Ο Παύλος Πολάκης “καλεί” τον πρώην πρωθυπουργό να… πάει να κρυφτεί «σε καμία τρύπα, που έχεις άποψη για τα εθνικά». Γιατί κατά τον Παύλο Πολάκη, ο Κώστας Σημίτης δεν έχει δικαίωμα να μιλάει αφού «με τη στάση σου “γκριζαρίστηκαν” τα Ίμια» και “έδωσε” τον Οτσαλάν στους Τούρκους.

Αλλά και γιατί μεταξύ πολλών άλλων που του… σούρει, ο Κώστας Σημίτης «έφαγε» τα «λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο», «έστησε» το «πάρτυ των Ολυμπιακών του 2004» και από εκείνον ξεκίνησε «το μεγάλο πάρτυ με τη φαρμακευτική δαπάνη».

«Έχει το θράσος και μιλάς ακόμα» ρωτάει ο Παύλος Πολάκης τον Κώστα Σημίτη και καταλήγει την ανάρτησή του με ακόμη μια «προτροπή» στον πρώην πρωθυπουργό: «άει πιες το τσάι σου, αρκετά πρόσφερες σε αυτό τον τρόπο, δεν χρειάζονται άλλα».

Πηγή: newsit.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ