0 ΣΧΟΛΙΑ

Ξύπνησε και ανακάλυψε ξαφνικά 37 εκατ. δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό!

Η απίστευτη ιστορία μιας υπαλλήλου που έγινε εκατομμυριούχος έστω και λιγο!

Το όνειρο πολλών έζησε έστω και για λίγο μια γυναίκα από το Ντάλας των ΗΠΑ, όταν ξύπνησε ένα πρωί και βρήκε στον τραπεζικό της λογαριασμό 37 εκατ. δολάρια!

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS, η γυναίκα -υπάλληλος παπουτσάδικου- έγινε μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στις ΗΠΑ, όταν κάποιος ανώνυμος μετέφερε 37 εκατ. δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό της.

 «Στα αλήθεια σκέφτηκα ότι κάποιος μας έδωσε τα 37 εκατ.» δήλωσε η ίδια στο CBS.

Ωστόσο, όταν κάλεσε την τράπεζα τα πάντα… γκρεμίστηκαν! Η τους είπε ότι επρόκειτο περί λάθους, ζήτησε συγγνώμη και επίσης… τα χρήματα πίσω.

Ένας πελάτης είχε κάνει κατάθεση σε ξένο συνάλαγμα, με την εισροή κεφαλαίου να τη διαχειρίζεται τραπεζικός υπάλληλος. Ωστόσο, ο υπάλληλος έκανε λάθος στον αριθμό λογαριασμού και τα λεφτά κατέληξαν στην γυναίκα.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, η τράπεζα απέσυρε τα χρήματα από το λογαριασμό της και απολογήθηκε για την αναστάτωση.

«Ήμουν εκατομμυριούχος, έχω μια φωτογραφία από τον τραπεζικό λογαριασμό με το ποσό, οπότε ακόμα μπορούμε να το κουβεντιάζουμε. Πρόκειται για μια καλή ιστορία» σχολίασε η για λίγα λεπτά εκατομμυριούχος.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ