0 ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Θα εκπλαγεί η Nova

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, μετά από εκείνη του συνδρομητικού καναλιού, για δημοσιογράφο

Λίγες ώρες μετά από την επίσημη ανακοίνωση της Nova, μέσω της οποίας εξέφρασε τη στήριξή της, σε δημοσιογράφο της, για την κατάθεσή του, σχετικά με το περσινό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα, ήρθε μία απάντηση.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας τόνισε τα εξής: «Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της NOVA, η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά την αλήθεια, όπως αυτή αποτυπώνεται πέραν από κάθε αμφισβήτηση στην ίδια την ένορκη που έδωσε ο δημοσιογράφος της NOVA, την 12η Απριλίου 2019- πολύ μετά το πέρας τόσο των δύο βαθμών εκδίκασης της Ευρωλίγκα στους οποίους δικαιώθηκε απολύτως η ΚΑΕ μας, όσο και μετά τις προθεσμίες των αστικών δικαστηρίων στα οποία εκκρεμούν οι αγωγές μας!

Ο εν λόγω δημοσιογράφος έξι ολόκληρους μήνες μετά τον αγώνα μας με τον Ολυμπιακό, κατέθεσε ενόρκως κατόπιν αιτήματος του Ολυμπιακού, ενώπιον του πταισματοδίκη, αναφερόμενος σε …συζήτηση αυτού με συνεργάτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και παρουσιάζοντας αυτήν ως …ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Άπαντες οι αναφερόμενοι στην ένορκή του διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα ο εν λόγω δημοσιογράφος ισχυρίζεται, ενώ η ΚΑΕ ρητώς επιφυλάσσεται να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της.

Τέλος, καλούμε τη Nova, σε περίπτωση που την αγνοεί, να ζητήσει την επίμαχη ένορκη από το συνεργάτη της, ώστε να της καταστεί σαφές το πότε και πώς δόθηκε αυτή, ενώ και το πλήρες περιεχόμενό της με το οποίο είμαστε βέβαιοι πως θα εκπλαγεί».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ