10 ΣΧΟΛΙΑ

Κοσμίδη: Μπορεί και πριν το νέο έτος η επόμενη υπογραφή της Περιφέρειας για την Αγιά Σοφιά! (AUDIO)

Η εντεταλμένη σύμβουλος Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, αποκάλυψε ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες

«Η βασική και ουσιαστική υπογραφή για να τελειώσει το γήπεδο μας είναι αυτή που θα κάνει η Περιφέρεια με τον Ερασιτέχνη. Αυτό μας επείγει»! Με αυτά τα λόγια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στην χθεσινή συνάντηση, όπου υπεγράφη η σύμβαση Περιφέρειας – ΙΝΤΡΑΚΑΤ για την Υπογειοποίηση, θέλησε να εκφράσει την πίστη του πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, για την τελευταία υπογραφή, που έχει να κάνει με Περιφέρεια – Ερασιτεχνική ΑΕΚ και αφορά τα 20εκατ. που θα διαμορφώσουν το εσωτερικό της Αγιά Σοφιάς. Με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας μάλιστα, να ζητά και ημερομηνία από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη…

Την απάντηση, για το πόσο άμεσες μπορεί να είναι αυτές οι εξελίξεις, έρχεται να τη δώσει η εντεταλμένη σύμβουλος Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής Ευρώπη Κοσμίδη, η οποία αποκάλυψε πως η επόμενη υπογραφή που καίει την ΑΕΚ, μπορεί να είναι και πριν το νέο έτος!

Μεταξύ άλλων τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές” η κ. Ευρώπη Κοσμίδη:

Η στιγμή που περίμενε η ΑΕΚ έφτασε. Υπογράψαμε την Υπογειοποίηση χθες. Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης έκανε πράξη την υπόσχεση του, ακόμα νωρίτερα. Υπογράφηκε ένα έργο που ήταν απαραίτητο για να μπορέσει να ολοκληρωθεί και η αποπεράτωση του γηπέδου και κάποια στιγμή αυτό το γήπεδο να κοσμεί τη Νέα Φιλαδέλφεια και οι φίλαθλοι και εμείς να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Το σημαντικό ήταν η χθεσινή υπογραφή που έπεσε. Από εκεί και πέρα, άμεσα και δεν θέλω να σας πω πριν το νέο έτος, αλλά μπορεί να είναι και πριν το νέο έτος, θα πέσει και η επόμενη υπογραφή φυσικά πάντα με όλον τον ενθουσιασμό και την αγωνία που έχουμε όλοι εμείς στην Περιφέρεια και με εντολή πάντοτε του Περιφερειάρχη.

Αυτό θα είναι ένα έργο ανάπλασης, που θα βοηθήσει και θα εξυπηρετήσει το κοινό της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και των γύρω Δήμων και είναι ένα έργο που θα βοηθήσει στη νέα αρχή που κάνει η Αττική και δημιουργεί αυτές τις καταστάσεις για τους φιλάθλους και τον κόσμο.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
loutraki_aek21 - 10/12/2019 19:23

Πάντως αν κατάλαβα καλά αυτό που είπε δεν αφορά τα έργα στο εσωτερικό της Αγιά Σοφιάς (20 μύρια) αλλά τα έργα ανάπλασης εξωτερικά και οι προσβάσεις

Konstantinos_1969 - 11/12/2019 00:11

Ξεκάθαρα μίλησε για τα έργα εντός του γηπέδου τα οποία αφορούν τα 20 εκ...άλλωστε είπε ότι αυτά θα εξελίσσονται παράλληλα εντός κ εκτός γηπέδου κ δεν αρκούν για να ολοκληρωθεί κ πρέπει κ η ΑΕΚ να κάνει κάποια ακόμα..Αυτό είναι γνωστό αν κοιτάξεις το χρονοδιάγραμμα κ τα μέρη χρηματοδότησης...ο περιβάλλον χώρος είναι αρμοδιότητα του δήμου κ έχει κοπεί πρόσφατα κονδύλι προς αυτον απο την περιφέρεια ενός εκ ευρώ..

ghad - 10/12/2019 19:23

Αντε κοπέλα μου και από εμάς τους Αεκτζηδες θα έχεις τα καλύτερα λόγια να ακούς!

Otsalan21 - 10/12/2019 17:12

Άντε κι εγώ στο γάμο σου θα κουβαλάω νερό με το σουρωτήρι

Vasilis_Constructor - 10/12/2019 18:04

Ντροπή ρε φίλος...

kbokis - 10/12/2019 23:16

Ρε παιδιά λαϊκή έκφραση είναι σημένη (ότι στο γάμο σου θα κάνω τα πάντα για σένα ) τζάμπα το μαυρίσατε το παιδί!

Bruxellois1980 - 11/12/2019 09:33

Ευχαριστώ kbokis, πάντα ενδιαφέρον να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα! Είναι από κάποιο συγκεκριμένο μέρος της Ελλάδας η έκφραση;

kbokis - 11/12/2019 10:38

Δεν ξέρω αν (ανήκει) σε συγκεκριμένη περιοχή εδώ στα Γιάννενα την λέμε άλλα όχι σουρωτήρι άλλα κοφίνι (σκεύος από πλεκτά κλαδιά λυγαριάς ή καλαμιάς το οποίο χρησιμεύει για εναπόθεση και μεταφορά διαφόρων αντικειμένων, μεγάλο καλάθι, κόφινος)

Otsalan21 - 11/12/2019 10:01

Σεπόλια

Otsalan21 - 11/12/2019 09:59

Πάτερ άφες αυτοίς ου γαρ είδασι τι ποιούσιν... ευχαριστώ φίλε μου, ευτυχώς υπήρξε κι ένας άνθρωπος πουν αντιλήφθηκε το χιούμορ του post, πολλή χολή οι dislikes ρε παιδί μου....

ΕΠΟΜΕΝΟ