0 ΣΧΟΛΙΑ

Η Κιμ Καρντάσιαν απειλεί με απόλυση την αδελφή της γιατί δεν μοιράζεται τα προσωπικά της στο σόου

Θα φύγεις από το σόου αν αρνείσαι να βγάζεις τα προσωπικά του στην κάμερα, ξεκαθάρισε στην Κόρντεϊ Καρντασιαν

Για την οικογένεια Καρντάσιαν τα πάντα είναι διασημότητα, προβολή και κατά συνέπεια χρήματα. Όταν λοιπόν ένα μέλος της παρεκκλίνει πρέπει να επανέλθει στο σωστό δρόμο. Αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για κάτι στημένο, στο τελευταίο επεισόδιο του σόου Keeping Up With The Kardashians η μεγάλη "σταρ" της οικογένειας Κιμ έριξε φως στο πώς λειτουργούν τα πράγματα στη ζωή τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι διαβάζει μόνιμα τις κριτικές από τους τηλεθεατές και έτσι παίρνει αποφάσεις για το προς τα πού πρέπει να κινηθεί το σόου ώστε να νούμερα να παραμείνουν ψηλά. Τόνισε ουσιαστικά δηλαδή ότι δείχνουν στο κοινό αυτό που θέλει να δει.

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι μαζί με την αδελφή της Κλόι και τη μητέρα τους Κρις απείλησαν την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με... απόλυση από το σόου αν δεν αρχίσει σύντομα να μοιράζεται περισσότερα από την προσωπική της ζωή.

"Όλες τις μέρες που η Κόρτνεϊ δεν θέλει να την κινηματογραφούμε εγώ και η Κλόι τραβάμε το κάρο. Αν δεν μοιραζόμαστε τις ζωές μας τότε τι είναι αυτό το σόου; Η δουλειά μας είναι να είμαστε ανοιχτές και να μοιραζόμαστε μεγάλο κομμάτι του εαυτού μας. Η Κόρτνεϊ δεν το κάνει. Περνά πολύ χρόνο εκτός κάμερας. Δεν μιλάει ούτε καν για τη σχέση της και δεν μπορούμε να λέμε το όνομα του στο σόου" εμφανίζεται να λέει εκνευρισμένη η Κιμ Καρντάσιαν.

Στη συνέχεια του σόου τόσο αυτή όσο και η αδελφή της Κλόι προτείνουν στην Κόρτνεϊ να φύγει από το σόου. "Δεν θέλεις να εμφανίζεσαι, δεν θέλεις να δουλεύεις. Έχεις τόσα όρια. Είσαι εκτός λοιπόν", της λένε.

Η ίδια από τη μεριά της υπερασπίστηκε τις επιλογές της τονίζοντας ότι δεν θέλει να βγαίνουν τα πάντα από την προσωπική της ζωή και την οικογένεια της στο σόου.

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ