2 ΣΧΟΛΙΑ

Κωστούλας: Μακάρι να έρθουν ο Μαρινάκης ή ο Σαββίδης και να αγοράσουν το προπονητικό

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού μίλησε για δανεικούς και για το εάν θεωρεί φυσιολογικό ιδιοκτήτης ομάδας να αγοράζει το προπονητικό κέντρο άλλης ομάδας, αλλά όχι την ΠΑΕ

Την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχολίασε ο Φώτης Κωστούλας, με τον ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού να υποστηρίζει πως τον έχουν "χρεώσει" σε μεγάλη ομάδα, ενώ εξέφρασε την ευχή κάποιος από τους Μαρινάκη, Σαββίδη να καταθέσει προσφορά για το προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού.

Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε στην εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Ακολουθούν αποσπάσματα:

-Είναι γνωστό ότι καιρό τώρα κάνω προσπάθειες για να φύγω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μεταβιβάσω την ΠΑΕ και το προπονητικό κέντρο.

Σας έχουν βάλει και εσάς οι φήμες στις φιλικές ομάδες του ΠΑΟΚ, για να μην πω «θυγατρικές».

-Είναι ένα παιχνίδι που παίζουν άνθρωποι των ΜΜΕ ή παρατρεχάμενοι διάφορων παραγόντων. Κατά καιρούς, μας έλεγαν δορυφόρο του Ολυμπιακού, μετά της ΑΕΚ, πλέον του ΠΑΟΚ. (…)

Ποιοι σας έχουν προτείνει δανεικούς;

-Δεν είναι μόνο μια ομάδα. Και έχει κόστος για εμάς αυτό, το ότι δεν παίρνουμε δανεικούς. Όπως έχει μεγάλο κόστος το να μας λένε δορυφόρο μιας ομάδας, μας κυνηγάει η διαιτησία γι’ αυτό! Κάποιοι διαιτητές έχουν συμπάθειες σε διάφορες ομάδες, στον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό κ.λπ., και αν σε λένε δορυφόρο μιας ομάδας, σε κυνηγάνε διαιτητές που συμπαθούν άλλους! Φέτος μας έχει κοστίσει πάρα πολύ σε βαθμούς η διαιτησία. Γράψτε το. (…)

Αν έρθει ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης και σας προτείνουν να σας αγοράσουν γο προπονητικό κέντρο αλλά όχι την ΠΑΕ, σας φαίνεται νορμάλ;

-Καλή η σκέψη, την έκανα και εγώ. Μακάρι να έρθει ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης και να πουν «σου δίνω τόσα εκατομμύρια για το προπονητικό κέντρο σου»! Θα το πουλούσα! Και κάνω δημοσίως πρόταση να έρθουν να το πάρουν!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
1924andreas - 5/12/2019 22:42

Μαρτυρανε διχως ξυλο....

harma68 - 5/12/2019 16:25

Σαν κατι κοριτσακια που με 1000 ευρω φωτογραφιζονται στο playboy

ΕΠΟΜΕΝΟ