LA LIGA-14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-1
Γήπεδο: Καμπ Νόου
Για ακόμη μια φορά ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά για την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί τα βρήκαν σκούρα στην έδρα της Ατλέτικο, αλλά ο Αργεντινός σταρ με ένα πανέμορφο γκολ έδωσε το διπλό με 1-0 στην ομάδα του, που έπιασε και πάλι τη Ρεάλ στην κορυφή.
Στο 7ο μόλις λεπτό, ο Ερμόσο έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Φίρπο και η μπάλα σταμάτησε στο απέναντι κάθετο δοκάρι και στο 17’ ο Τρίπιερ εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά ο Φελίπε πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κόντραρε και στον Πικέ και πέρασε έξω. Στο 20’ ο Φέλιξ σέντραρε από αριστερά, ο Ερμόσο έβαλε την προβολή από κοντά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Τερ Στέγκεν πραγματοποίησε μυθική επέμβαση.
Η Ατλέτικο ήταν πολύ καλύτερη σε εκείνο το διάσημα και στο 25’ οι «ροχιμπλάνκος» έκλεψαν στο κέντρο, ο Ερέρα έκανε το πλασέ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Ωστόσο στο 26’ η Μπαρτσελόνα έφτασε μια ανάσα από το γκολ, καθώς ο Μέσι τροφοδότησε τον Ράκιτιτς μέσα στην περιοχή, με το σουτ του Κροάτη να είναι όμως αδύναμο και τον Όμπλακ να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να μπλοκάρει σταθερά. Στο 36’ ο Σουάρες έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στο 40’ μετά από νέο κόρνερ, ο Μοράτα πήρε την κεφαλιά και ο Τερ Στέγκεν έσωσε και πάλι με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 42’ μετά από κόρνερ των Καταλανών, ο Πικέ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να σκάει στο έδαφος και να σταματά στο δοκάρι του Όμπλακ.
Στο 56’ η Ατλέτικο βγήκε ιδανικά στην κόντρα με τον Ερέρα, αλλά ο Παρτέι κόπηκε πριν γυρίσει την μπάλα για τον Φέλιξ και στο 60’ ο Μέσι έκανε το σουτ, ο Όμπλακ έχασε την μπάλα αλλά με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε προ του Σουάρες. Στο 63’ ο Σέρχι Ρομπέρτο έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά το σουτ του Σουάρες ήταν αδύναμο και ο Όμπλακ μπλόκαρε, ενώ στο 69’ ο Μέσι έκανε μαγική κούρσα, άφησε στον Σουάρες κι εκείνος έδωσε στον Γκριεζμάν που με γυριστό αστόχησε. Στο 73’ ο Κορέα έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Μοράτα έπιασε το τακουνάκι αλλά οι Ρομπέρτο και Τερ Στέγκενν έσωσαν στη γραμμή, ενώ στο 85’ ο Μπαρτσελόνα βγήκε ιδανικά στην κόντρα, ο Μέσι έπαιξε το ένα δύο με τον Σουάρες και με φοβερό πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Ερμόσο, Σαούλ, Ερέρα (88’ Λόντι), Κορέα (73’ Λεμάρ), Κόκε, Παρτέι, Φέλιξ (66’ Βιτόλο), Μοράτα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ (83’ Ουμτιτί), Λενγκλέ Φίρπο, Αρτούρ (74’ Βιδάλ), Ράκιτιτς, Ντε Γιονγκ, Σουάρες, Μέσι, Γκριεζμάν
Στο καινουργιο γηπεδο.
Πόσο κάνει αυτός να τον φέρουμε στην ομάδα ?
Δανεικος πρωτα μαγκες να παρει κανα ματσακι στα ποδια του
Ζεραλδες κλάσεις καλύτερος :)
Μόνο δανεικό να τον πάρουμε, να τον δοκιμάσουμε... :)