0 ΣΧΟΛΙΑ

«Θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Στην αναποτελεσματικότητα και στο τραγικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω απέδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος την ήττα της Εθνικής μας ομάδας από την Ιταλία (9-6) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης του World league.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής εξήρε την μεγάλη παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του εθνικού κολυμβητηρίου Πειραιά κάτι που το θεωρεί εξαιρετικά θετικό για την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. 

Ερωτώμενος για τα μεγάλα ραντεβού που έχει η εθνική ομάδα τους προσεχείς μήνες με τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το προολυμπιακό τουρνουά, ο Θοδωρής Βλάχος υποστήριξε ότι οι διεθνείς Υδατοσφαιριστές μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Νιώθω στεναχωρημένος γιατί δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση μιας γεμάτης εξέδρας. Δεν κάναμε χαρούμενους τους φίλους που μας εντυπωσίασαν με την μαζική παρουσία τους. Χάσαμε τον αγώνα γιατί υστερήσαμε στο επιθετικό κομμάτι. Η αναποτελεσματικότητα ήταν ο λόγος που ηττηθήκαμε. Δεν μπορείς να κερδίσεις την Ιταλία όταν έχεις ένα ποσοστό 1/11 προσπάθειες στον παίκτη παραπάνω. Γνωρίζω χρόνια αυτά τα παιδιά. Ο εγωισμός τους είναι πληγωμένος. Όχι μόνο από το σημερινό αποτέλεσμα αλλά και από τις εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια του καλοκαιριού. Είναι μεγάλοι αθλητές και μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπο της εθνικής ομάδας στην πορεία. Θα αποδείξουν ότι δεν γίναμε ξαφνικά μια κακή ομάδα. Έχουμε αρχές και θα πετύχουμε τους στόχους μας» υποστήριξε ο Θοδωρής Βλάχος. 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ