4 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Λιάγκας διακωμώδησε το περιστατικό με τη φοιτήτρια στο ΑΠΘ

Η εκπομπή Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα, θεώρησε πολύ αστεία και καθόλου κατακριτέα την πράξη ενός φοιτητή ο οποιος αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε μια 20χρονη φοιτήτρια η οποία βρισκόταν στο χώρο της βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διάβαζε.

Η εν λόγω σκηνή έγινε αντικείμενο χυδαίου σχολιασμού από τον Γιώργο Λιάγκα και το πάνελ του. Μάλιστα, ακόμα και οι γυναίκες στο πάνελ ξεκαρδίστηκαν και δεν σταμάτησαν να κάνουν πλακίτσα με το θέμα.

Ακούστηκαν ατάκες όπως «έσταζε το ταβάνι;», «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε» ενώ κάποια στιγμή η Τσολάκη ρώτησε τον «αν υπήρχε συναίσθημα ανάμεσα στους δύο» ενώ είχε ξεκαρδιστεί από τα γέλια.

Στο τέλος, ο ρεπόρτερ είπε ότι ο φοιτητής παραδέχτηκε την πράξη του και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως ένα έτος ή χρηματική ποινή, ανάλογα με το τι θα αποφασίσει ο εισαγγελέας. Και τότε ο Λιάγκας σχολίασε: «Ωραίος παιδιά, μια χαρά».

Μετά την σωρεία αρνητικών σχολίων που δέχθηκε η εκπομπή για τα παραπάνω, ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να τοποθετηθεί διορθωτικά. 

«Μια τέτοια πράξη είναι απολύτως καταδικαστέα από όλους. Εμείς εδώ ως εκπομπή κάναμε ένα λάθος χθες. Το συγκεκριμένο θέμα το αντιμετωπίσαμε σαν να ήμαστε σε ένα καφενείο σε μια παρέα, γιατί έχει και μία αστεία διάσταση. Κάναμε μια πλάκα χωρίς να δείξουμε τη ξεκάθαρη θέση μας, ότι αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο. Επειδή στεναχωρήσαμε κάποιους τηλεθεατές, να πούμε ότι δεν το θέλαμε. Η θέση μας είναι αυτή και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ τόνισε: «Ήταν μια άτυχη στιγμή».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
lamia - 8/11/2019 22:07

Από πότε γελάνε και τα σούργελα?????

Constantinoupoli86 - 8/11/2019 18:58

Ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ δε ντρέπεστε καθόλου να το διακωμωδείτε; Εύχομαι να βρεθούν κάποιοι να το κάνουν αυτό σε αυτές τις κλώσες του πάνελ να γελάσουμε κι εμείς!

christidisminas - 8/11/2019 18:18

Απορώ πως σε αυτόν τον άνθρωπο δίνουν βήμα για να λέει τις παπα@@ες του.Κριμα πολύ κρίμα.

aek_xios - 8/11/2019 17:50

Ατυχη στιγμη ειναι που καποιοι σαν εσενα και τους συνεργατες σου ειναι που εχετε εκπομπη στην τηλεοραση.

Γελοιοι

ΕΠΟΜΕΝΟ