4 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Καλημέρα από τη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

Υπέροχο πρωινό μέσα στην «Αγιά Σοφιά»

Με ανάρτηση στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ "ανέβασε" βίντεο και μας καλημερίζει με υπέροχες εικόνες μέσα από την «Αγιά Σοφιά».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
damianosm - 8/11/2019 14:57

Ποιο πρωτάθλημα και ποιο κύπελλο! Αυτό που εύχομαι να ζήσουμε όλοι θα είναι σημείο αναφοράς στην ζωή μας.

Romo25 - 8/11/2019 11:01

Καλημέρα από την κορυφή του Λυκαβηττού, από την οποία δεσπόζει η θέα του Ναού μας. Οι πυλώνες και το στέγαστρο φαίνονται ξεκάθαρα!

Fifa Agent21 - 8/11/2019 10:44

Ποσο περιμένω αυτή τη μέρα... αυτή την εποχή γενικά

Τη ΝΦ γεμάτη από το μεσημέρι, να πηγαίνω για βολτα και φαγητό πρώτα, να πετάγομαι στο γήπεδο να δω την αποστολή από τον πεζόδρομο όπως με πήγαιναν μικρό, να βλέπω μετά την ομάδα..

Ποσο περιμένω όμως και την μεγάλη ομάδα, την ορθολογικά και ποδοσφαιρικά χτισμένη.. όπως τότε

Δε θέλω μεγαλεία ούτε να παίρνω κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Θέλω όμως να βλέπω ποδοσφαιρική υγεία,... Συνέχεια να χορταίνω με μπάλα και τουλάχιστον κάθε χρόνο να το διεκδικώ το πρωτάθλημα και ας μη το παίρνω σερί.

Τίγρη θα ήμαστε ευγνώμονες ΠΑΝΤΑ και οποίος δεν είναι μάλλον είναι αχάριστος ΑΝ είναι όντως ΑΕΚ.. ξαναλέω μεγαλεία δε θέλω, θέλω όμως και μια ομάδα που να είναι ομάδα σε όλα της. Από επικοινωνία και εμπορικό κομμάτι, μέχρι τον τελευταίο γυμναστή και μεταφραστή. Και πάνω από όλα, με ποδοσφαιριστές αντάξιους της ιστορίας μας και της προσμονής που έχει ο κόσμος μας με όσα έχει περάσει και στερηθεί δεκαετίες τωρα

o0ofio0o - 8/11/2019 10:35

Σχόλια του τύπου "Θα μπάζουνε νερά ρεεε!""Ήρεμα ρεε ήρεμααα" σε 3,2,1.... Τις καλημέρες στην ΠΑΕ και από εμάς

ΕΠΟΜΕΝΟ