2 ΣΧΟΛΙΑ

Ρώμη: Πλήρωσαν 120 ευρώ για χοτ ντογκ, αναψυκτικά και νερά!

Η αισχροκέρδεια κατά των τουριστών δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο καθώς όπως φαίνεται και στη Ρώμη… πάνε καλά!

Όπως καταγγέλλει μια οικογένεια από την Απουλία που επισκέφτηκε την Ρώμη πήρωσε 119,34 ευρώ για τρία χοτ-ντόγκ, ένα σάντουιτς με προσούτο και τυρί, τέσσερα κουτάκια Coca Cola κι ένα μπουκαλάκι νερό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Il Messaggero, που δημοσιεύει και φωτογραφία του αναλυτικού λογαριασμού που πήραν στα χέρια τους οι πελάτες, πέρα από τις εξωφρενικές τιμές των προϊόντων, είχαν χρεωθεί και 17,34 ευρώ για το... σέρβις!

Η εφημερίδα μιλά για «ακόμη ένα "δάγκωμα" σε τουρίστες στην πρωτεύουσα», και περιγράφει ότι οι «παθόντες» ήταν μια οικογένεια με τους δύο γονείς και τα παιδιά 11 και 15 ετών, που θέλησαν να καθίσουν σε μπαρ στη Βία ντελα Κοντσιλιατσιόνε.

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ακόμα ένα περιστατικό, όπου ένα ζευγάρι Γιαπωνέζων πλήρωσε 430 ευρώ σε εστιατόριο στην ίδια ζώνη του Καστελ Σαντ' Άντζελο.

Είναι πολλές οι ανάλογες περιπτώσεις υπερχρεώσεων πελατών σε εστιατόρια και μπαρ της Ρώμης, που έχουν αναγκάσει το Καμπιντόλιο (δημαρχία) να αναζητεί νέα μέτρα, ώστε να υπάρχει έλεγχος και πειθαρχικά μέτρα στις επιχειρήσεις εστίασης της πόλης και για να προστατευθούν οι τουρίστες από πιθανή εκμετάλλευση κι αισχροκέρδεια.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
dimitris65 - 5/11/2019 21:23

Ουνα φάτσα ουνα ράτσα........

Constantinoupoli86 - 5/11/2019 14:04

Τιμοκατάλογο δεν είδαν;

ΕΠΟΜΕΝΟ