Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Αντρέ Γκόμες στο Έβερτον-Τότεναμ το απόγευμα της Κυριακής οδήγησε στην αποβολή του Σον, ο οποίος όμως δεν ήθελε να τον χτυπήσει και δεν τον βρήκε τόσο γεμάτα, ώστε να ευθύνεται αυτός για ό,τι συνέβη. Ο Κορεάτης επιθετικός έβαλε τα κλάματα συγκλονισμένος και ο Σίμους Κόουλμαν έσπευσε να τον καθησυχάσει.
Ο αρχηγός της Έβερτον πήγε στα αποδυτήρια της Τότεναμ μαζί με συμπαίκτες του και αγκάλιασαν τον Σον, εξηγώντας του ότι δεν φταίει εκείνος και ότι αυτό το ξέρουν όλοι. Ο Σον ηρέμησε και ο προπονητής του, Μαουρίτσο Ποτσετίνο στη συνέντευξη τύπου ευχαρίστησε τους παίκτες των Ζαχαρωτών γι' αυτήν την υπέροχη κίνησή τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!