0 ΣΧΟΛΙΑ

Το πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού τους είχε τραγική κατάληξη

Μια γυναίκα σκοτώθηκε σε ένα πάρτι ζευγαριού για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού τους στην Αιόβα, καθώς εξερράγη ο αυτοσχέδιος μηχανισμός που θα αποκάλυπτε το φύλο.

Ο εν λόγω αυτοσχέδιος μηχανισμός είχε κατασκευαστεί από το ζευγάρι, σύμφωνα με την Guardian, για να πετάξει στον αέρα ροζ ή μπλε χρωματιστή σκόνη, που θα αποκάλυπτε αν το νέο μέλος που έρχεται στην οικογένεια είναι κοριτσάκι ή αγοράκι στο πάρτι του «gender reveal» (αποκάλυψη του φύλου).

Ωστόσο, ο μηχανισμός εξερράγη σαν βόμβα, προκαλώντας τον θάνατο μιας καλεσμένης, της Πάμελα Κρεϊμέγερ, η οποία μάλιστα βρισκόταν 14 μέτρα μακριά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των τοπικών Αρχών της κομητείας Μάριον, η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία  όταν ένα θραύσμα, που πετάχτηκε με μεγάλη δύναμη από τον μηχανισμό, την χτύπησε στο κεφάλι, προτού συνεχίσει την πορεία του και τελικά καταλήξει σε ένα διπλανό χωράφι, 132 μέτρα μακριά.

Το μοιραίο περιστατικό σημειώθηκε σε υπαίθριο χώρο στο Νόξβιλ, περίπου 56 χλμ μακριά από το Ντε Μόιν.

Τα μέλη της οικογένειας πειραματίζονταν με τον μηχανισμό, που τελικά κατασκεύασαν για το πάρτι. Στο πλαίσιο της προσπάθειας, είχαν φτιάξει με συγκόλληση ένα μεταλλικό κύλινδρο, τον οποίο τοποθέτησαν σε μία βάση. Ο κύλινδρος που ήταν γεμάτος με μπαρούτι θα πετούσε στον αέρα την χρωματιστή σκόνη.

Το ζευγάρι είχε κλείσει το πάνω μέρος του σωλήνα με ταινία κι αυτό, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ήταν το ολέθριο λάθος που στοίχισε τη ζωή της άτυχης γυναίκας.

 «Η οικογένεια οργάνωσε μια συγκέντρωση για να γιορτάσει ένα χαρμόσυνο νέο, χωρίς την παραμικρή πρόθεση να προκαλέσει κακό σε κανέναν. Αυτό το συμβάν όμως μας υπενθυμίζει ότι κάθε φορά που κάποιος ασχολείται με αυτά τα πράγματα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο», αναφέρουν με ανακοίνωσή τους οι αστυνομικές αρχές.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ