0 ΣΧΟΛΙΑ

Τραμπ σε Ερντογάν: Μην είσαι σκληρός άντρας, μην είσαι ανόητος. Θα σε καλέσω μετά!

Στη δημοσιότητα δόθηκε η επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον Ταγίπ Ερντογάν μετά την τηλεφωνική τους επικοινωνία σχετικά με την επίθεση στη Συρία. Την επιστολή εξασφάλισε η δημοσιογράφος του καναλιού FOX, TrishRegan.

Ο Τραμπ καλεί τον Ερντογάν να συνεργαστούν για να βρουν μια συμφωνία ώστε να μην είναι ο πρόεδρος της Τουρκίας «υπεύθυνος για τη σφαγή χιλιάδων ανθρώπων» και ο ιδιος «υπεύθυνος για την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας»

Στο τέλος ζητά από τον Ερντογάν να μην… είναι σκληρός άντρας και ανοήτος και του υπόσχεται ότι θα του τηλεφωνήσει αργότερα ξανά:

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, ας εργαστούμε για συμφωνία! Δεν θέλετε να είστε υπεύθυνος για τη σφαγή χιλιάδων ανθρώπων και δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας – και θα το κάνω. Σας έδωσα ήδη ένα μικρό δείγμα σε σχέση με τον Πάστορα Μπράνσον. Έχω δουλέψει σκληρά για να λύσω μερικά από τα προβλήματά σας. Μην απογοητεύσετε τον κόσμο, μπορείτε να κάνετε μία καλή συμφωνία. Η ιστορία θα σας κοιτάξει ευνοϊκά αν το κάνετε αυτό με σωστό και ανθρώπινο τρόπο. Διαφορετικά θα σας βλέπει για πάντα ως διάβολος αν δεν γίνουν καλά τα πράγματα. Μην είσαι σκληρός άντρας. Μην είσαι ανόητος!

Θα σας καλέσω αργότερα».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ