0 ΣΧΟΛΙΑ

Μάξι Λόπες: Έχω συγχωρέσει τον Ικάρντι

OΜάξι Λόπες μίλησε για το «σκάνδαλο» με την πρώην σύζυγό του και τον Μάουρο Ικάρντι

Το «σκάνδαλο» που είχε ξεσπάσει πριν από μερικά χρόνια με το ερωτικό τρίγωνο των Λόπες-Νάρα-Ικάρντι είχε συγκλονίσει την Ιταλία.

Ο Μάξι Λόπες έβαλε στο σπίτι του τον Μάουρο Ικάρντι και τελικά ο δεύτερος βρέθηκε να μπλέκει με τη γυναίκα του πρώτου, Γουάντα Νάρα, με όλα τα υπόλοιπα να είναι γνωστά. Ο Λόπες όμως που στα 35 του αγωνίζεται στη Serie B με την Κροτόνε, εξήγησε ότι έχει δώσει άφεση αμαρτιών στον συμπατριώτη του και δεν ασχολείται πλέον με όσα συνέβησαν τότε.

«Επέλεξα να είμαι ευτυχισμένος κι αυτή είναι μία επιλογή ζωής. Σε όλους μπορούν να συμβούν άσχημα πράγματα, αλλά η ζωή εξαρτάται από το πώς τα διαχειρίζεσαι εσύ. Η σχέση μου εκείνη απέτυχε, αλλά έγινα πατέρας μέσα από αυτή τη διαδικασία. Η ζωή συνεχίστηκε και ήθελα να συνεχίσω να έχω θετική ενέργεια και σκέψη.

Μπορώ να πω ότι έχω συγχωρέσει τον Ικάρντι και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί του. Άλλωστε εκτός του ποδοσφαίρου, εκείνο που με απασχολεί, είναι να είναι καλά τα παιδιά μου και να μπορώ να τους προσφέρω ευτυχία. Όλα τα άλλα είναι περασμένα. Μία σελίδα που έχω γυρίσει εδώ και αρκετό καιρό και που δεν πρόκειται να με απασχολήσει παραπάνω».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ