0 ΣΧΟΛΙΑ

Η ΕΠΟ ζητά δάνειο 3 εκατ. ευρώ από FIFA-UEFA

Λύση στο οικονομικό αδιέξοδο αναζητά η διοίκηση της Ομοσπονδίας

 

Όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ την Πέμπτη (10/10), η Ομοσπονδία θα ζητήσει χαμηλότοκο δάνειο ύψος 3 εκατομμυρίων ευρώ από την FIFAκαι την UEFA. Τα οικονομικά της Ομοσπονδίας είναι σε κάκιστη κατάσταση έτσι καταφεύγει σε αυτή τη λύση.

«Υπάρχει θετικό κλίμα φτάνει να δεχθεί η ΕΠΟ μια σειρά οικονομικών μέτρων κάποια από τα οποία θα τα υποδείξουμε εμείς» ειπώθηκε από τους εκπροσώπους των διεθνών ομοσπονδιών, Χέρμπερτ Χούμπελ και Πετρ Φούσεκ.

Πλέον θα συσταθεί Επιτροπή από την ΕΠΟ, που θα μελετήσει τα μέτρα που θα προτείνει στην παγκόσμια και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για να πάρει το δάνειο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να εξουσιοδοτήσει το Προεδρείο της Ε.Π.Ο. (Πρόεδρος, Αναπληρωτής Πρόεδρος, Α’ Αντιπρόεδρος, Β' Αντιπρόεδρος, Ταμίας και Εκτελεστικός Γραμματέας), να διαβουλευθεί άμεσα το πλαίσιο του προτεινόμενου αναθεωρημένου οικονομικού σχεδίου της Ομοσπονδίας, προκειμένου να δρομολογήσει τις διαδικασίες τελικής κατάρτισής του και να υλοποιήσει τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες. Η FIFA και η UEFA θα ενημερώνονται διαρκώς για τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ