5 ΣΧΟΛΙΑ

Έφτασαν στα 1.600, τα διαρκείας της Βασίλισσας

Μέχρι και την προσεχή Δευτέρα (14/10) θα συνεχιστεί η διάθεση των καρτών για την τρέχουσα σεζόν

Στα 1.600 εισιτήρια διαρκείας, έφτασε πλέον η διάθεσή τους, όπως δείχνει ο σχετικός μετρητής, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο αριθμός είναι ακόμα χαμηλότερος σε σχέση με πέρυσι και σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στα «θέλω» του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος για άλλη μία φορά έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να δυναμώσει την ομάδα.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, θα συνεχίσουν να διατίθενται για λίγες ακόμα μέρες, δηλαδή μέχρι και την προσεχή Δευτέρα (14/10). Επίσης, σε εξέλιξη είναι και η νέα προσφορά για φοιτητές και σπουδαστές, στην τιμή των 50 ευρώ. Οι τιμές των διαρκείας είναι 90, 200, 250, 300, 500, 1.000 και 2.000 ευρώ.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει τα εξής: «H AEK BC υπενθυμίζει, ότι εισιτήρια Διαρκείας της «Βασίλισσας» μετά την παράταση που δόθηκε, διατίθενται έως και τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου. Επίσης, ξεκίνησε η νέα προσφορά για τους οπαδούς της Ομάδας, που είναι φοιτητές-σπουδαστές, οι οποίοι θα μπορούν να προμηθευτούν το «Διαρκείας» τους ΜΟΝΟ από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (Τμήμα Εισιτηρίων, είσοδος Press, από 10:00 έως 18:00), στην τιμή των 50 ευρώ. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 14 Οκτωβρίου. Αυτονόητο είναι, ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να καταθέσουν φοιτητική-σπουδαστική ταυτότητα (pass) ή μία βεβαίωση σπουδών. Οι φοιτητές-σπουδαστές θα πρέπει να παρίστανται αυτοπροσώπως για την παραπάνω διαδικασία.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι η κατοχή «Κάρτα Φίλου ΑΕΚ», με κόστος 10 ευρώ και δυνατότητα αγοράς από τα γραφεία Ticketing της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ και από την ιστοσελίδα: www.aek.gr

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

 

Παιδικά Εισιτήρια

 

Τα παιδιά έως 10 ετών δικαιούνται να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, και να μην καταλαμβάνουν επιπλέον θέση.

Για τους / τις ανήλικους/ανήλικες με ημερομηνία γέννησης μεταξύ 2002 έως και 2008 θα ισχύσει η παραπάνω αναγραφόμενη έκπτωση 50% σε όλα τα διαζώματα πλην των Courtside, Baseline και VIP.

Το παιδικό εισιτήριο θα μπορεί να αγοράζεται μόνο από κηδεμόνα, με την ταυτόχρονη αγορά εισιτηρίου από τον/την ίδιο/ίδια και με την προσκόμιση ενημερωμένου πιστοποιητικού γεννήσεως του παιδιού.

Η χρήση του παιδικού εισιτηρίου είναι αυστηρά προσωπική για τον/την δικαιούχο του και η ταυτοποίησή του/της δικαιούχου κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο είναι επιβεβλημένη.

 

ΑΜΕΑ

 

Εισιτήρια για ΑΜΕΑ, σε συγκεκριμένη ζώνη στο γήπεδο AEK CLUB 3, σε τιμή 50 ευρώ. Το εισιτήριο για ΑΜΕΑ θα μπορεί να αγοράζεται από τον ίδιο, με την προσκόμιση έγκυρου πιστοποιητικού.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 

Η διάθεση Εισιτηρίων Διαρκείας θα πραγματοποιείται και φέτος από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος PRESS - VIP), Κηφισίας 37 & Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 (εξαιρουμένων των αργιών).

Μέσω διαδικτύου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:www.aekbc.gr & www.ticketmaster.gr

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 18:00 (εξαιρουμένων των αργιών).

Ηλεκτρονική διεύθυνση: «[email protected]».

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ - επιβεβαίωση με λογιστήριο

 

Με κάρτες

Πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας και με έως 3 άτοκες δόσεις. Για τις κατηγορίες Courtside, Baseline & VIP οι δικαιούχοι μπορούν να καταβάλουν έως 5 άτοκες δόσεις).

Χρεωστικές κάρτες (Visa, Mastercard)

Προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard)

 

Με κατάθεση σε λογαριασμό

 

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949 - ΑΕΚ NEA ΚΑΕ ΑΝΔΡΩΝ 2014

*Η πώληση με αυτόν τον τρόπο θα διεξάγεται μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά: «Εισιτήριο Διαρκείας & Ονοματεπώνυμο». Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο της συναλλαγής.

 

Με μετρητά

 

Για αγορές στο τμήμα Εισιτηρίων της AEK BC, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ ο κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μία. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οφείλουν να φέρουν μαζί τους την πλαστικοποιημένη κάρτα καθώς και τα στοιχεία ταυτοποίησης. Σε διαφορετική περίπτωση η AEK B.C. διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οποιονδήποτε παρευρισκόμενο, ανεξαρτήτως αν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας.

Με επιπλέον χρέωση courier 3€ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα διαρκείας τους ταχυδρομικά».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
gp42 - 11/10/2019 16:07

φοβάμαι πως όση προσπάθεια και αν κάνει ο Αγγελόπουλος, η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι χαμηλή μέχρι να συμβεί κάτι από τα παρακάτω:

1. καταργηθεί η ευρωλίγκα ή πάψει να είναι κλειστό club. Ο κόσμος θέλει τουλάχιστον η ομάδα να μπορεί να διεκδικεί θέση στην κορυφαία διοργάνωση. Και το ποδόσφαιρο το έχει καταντήσει ο Βαγγέλας να έχουμε προσδοκία συμμετοχής μία στα 10 χρόνια αλλά έστω και έτσι έχουμε την προσδοκία... Συνέχεια
2. να μπορεί η ΑΕΚ να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Ο μέσος φίλαθλος δεν μπορεί να δεχτεί ότι η ομάδα του δεν μπορεί να πλησιάσει τους διεκδικητές του τίτλου (έστω και αν πλέον έμεινε ένας...)


Εγώ θα πηγαίνω γιατί αν και αντιμπασκετικός αγαπώ την ομάδα, απλά προσπαθώ να ερμηνεύσω την αποχή του κόσμου.

TRONIS - 11/10/2019 13:43

Πήγα την Κυριακή με τον Κολοσσό και απογοητεύτηκα που είναι ο κόσμος μας;Ελάτε και μπασκετακι είναι όμορφο και αξίζει και η ομάδα μας

Polydroso21 - 10/10/2019 20:37

Μακάρι την τελευταία στιγμή να γίνει ένα μπαμ και να φτάσουμε τις δύο χιλιάδες κάρτες!

navarro - 11/10/2019 08:40

Αν έβγαζαν διαρκείας για άνεργους, μπορεί και να τις φτάναμε τις 2.000.....

komakino - 11/10/2019 12:09

Καλά τα λες και ας σε μαυρίζουν, χρόνια το λέω και για μπάσκετ και για ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο μου έχουν απαντήσει από την ΠΑΕ πως δεν το έχουν στα πλάνα τους. Φοιτητικά υπάρχουν, για ηλικιωμένους υπάρχουν και για τις 2 κατηγορίες σωστά υπάρχουν εκπτωτικές κατηγορίες για ευνοήτους λογούς, αλλά και ο άνεργος δεν θα έπρεπε να βοηθείται? Προσοχή, δεν μιλάω για δωρεάν, έστω την έκπτωση των 2 προηγούμενων κατηγόριων.

ΕΠΟΜΕΝΟ