1 ΣΧΟΛΙΑ

Συνάντηση για το γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, μίλησαν για το υπό εξέλιξη αίτημα «μετακόμισης» της Βασίλισσας

Σήμερα (10/10) το μεσημέρι, συναντήθηκαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς. Οι δύο άνδρες, συζήτησαν για το κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων, το οποίο η μπασκετική ΑΕΚ θέλει να έχει ως έδρα της, ει δυνατόν και από την 5η Ιανουαρίου, όπου έχει προγραμματιστεί το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην έναρξη του δεύτερου γύρου της Basket League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε επίσημα η ΓΓΑ, αναφέρει ότι βρίσκεται υπό εξέλιξη το αίτημα της ΚΑΕ ΑΕΚ για την παραχώρηση του κλειστού των Άνω Λιοσίων και κάνει λόγο για μία σοβαρή επένδυση στην οποία σκοπεύει να προβεί η Βασίλισσα στην εγκατάσταση, για να αναζωογονήσει και στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Η επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αναφέρει τα εξής: «Με τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων (κλειστό της Πάλης) και το υπό εξέλιξη αίτημα της ΚΑΕ ΑΕΚ για την παραχώρησή του, στο πλαίσιο της σοβαρής επένδυσης στην οποία σκοπεύει να προβεί στην εγκατάσταση, η οποία θα την αναζωογονήσει και θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Η συνεργασία του κ. Αυγενάκη με τον κ. Παππού θα συνεχιστεί, ώστε όχι μόνο να ξεπεραστούν άμεσα τα εκκρεμή ζητήματα γύρω από το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, αλλά και να εξεταστούν οι προοπτικές βελτίωσης άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
BYZANTIN - 10/10/2019 17:46

Ένα ξέρω ! Με τον κρητικό θα θα δούμε πολλές αλλαγές ... την επόμενη τετραετία.

ΕΠΟΜΕΝΟ