0 ΣΧΟΛΙΑ

Στόχος του Ράμος οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αγωνιστεί με την ολυμπιακή ομάδα της Ισπανίας

Ένα μεγάλο ρεκόρ θέλει να καταγράψει ο Σέρχιο Ράμος και για αυτό θέλει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα έχει κατακτήσει Μουντιάλ, EURO και χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπενθυμίζεται πως στο ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου αγωνίζονται παίκτες κάτω των 23 ετών, όμως η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να εντάξει στο δυναμικό της τρεις παίκτες που έχουν ξεπεράσει το συγκεκριμένο όριο ηλικίας.

Βέβαια, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον Σέρχιο Ράμος, αφού υπάρχει και η τελική φάση του EURO που ξεκινά στις 12 Ιουνίου. Η διοργάνωση διαρκεί έναν μήνα και εάν η Ισπανία φτάσει έως τον τελικό, τότε ο Ράμος σε λιγότερο από δέκα ημέρες θα πρέπει να έχει ενσωματωθεί με την U23 στο Τόκιο.

Ο κανονισμός βέβαια του επιτρέπει να δώσει το παρών και να αγωνιστεί κανονικά και με τις δύο ομάδες, αλλά πρώτα θα πρέπει να πάρει άδεια από τη Ρεάλ Μαδρίτης αφού θα καταπονηθεί καθώς δεν θα έχει χρόνο για να ξεκουραστεί μέσα στο καλοκαίρι, η προετοιμασία του θα πάει πίσω αρκετές εβδομάδες, ενώ θα έχει μπει στο 34ο έτος της ηλικίας του.

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ