0 ΣΧΟΛΙΑ

Μπλατ: Υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα

Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής μίλησε για το «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό και ανυπομονεί για νέες προκλήσεις

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανοϊσραηλινό να υποστηρίζει πως υπήρξε ειλικρινής, στις συζητήσεις του με τη διοίκηση, ενώ στάθηκε και στα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα του Πειραιά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Boston Globe", ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε: "Ήταν για το συμφέρον και των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ο χρόνος μου στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό ήταν ουσιαστικός και ξεχωριστός με πολλούς τρόπους".

Ο Μπλατ είπε, επίσης, πως "δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την ασθένεια μου ως δικαιολογία, αλλά στις συζητήσεις μου με διοίκηση, έπρεπε να είμαι ειλικρινής με συγκεκριμένους περιορισμούς που είχα. Αλλά υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Έπρεπε να παίζουμε μόνο ένα παιχνίδι. Δεν ξεκίνησε καλά. Μαζί καθίσαμε και αποφασίσαμε ότι ήταν καλύτερο για όλους να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δεν κρατάω κακία. Περιμένω με ανυπομονησία για τις επόμενες προκλήσεις, αφού πάντα ήθελα να κάνω παραπάνω. Μετά από 12 χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης και 27 ως προπονητής, είναι ώρα να μπω σε μια νέα φάση. Κάποιες φορές όταν ένα παράθυρο κλείνει, μια πόρτα ανοίγει".

Πριν από λίγο καιρό, ο Μπλατ αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση και, αναφερόμενος, σε όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα, είπε το εξής: "Ο χρόνος περνούσε και δεν ένιωθα καλύτερα. Σκέφτηκα ''τι γίνεται εδώ;''. Υπάρχουν καλές ημέρες και λιγότερο καλές, αλλά είμαι πιο χαρούμενος όταν προπονώ. Όλοι προσπαθούμε να ετοιμαζόμαστε, αλλά αυτό... αυτό είναι πραγματικό. Δεν απειλεί την ζωή μου άμεσα".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ