1 ΣΧΟΛΙΑ

Συμφωνία Πατούλη - Βούρου για τα συνοδά έργα ύψους 1 εκ. Ευρώ!

Συμφωνήθηκε Προγραμματική σύμβαση για τα έργα που είχε παγώσει ο Βασιλόπουλος και τα οποία πλέον θα προχωρήσουν με τάχιστους ρυθμούς από την Περιφέρεια Αττικής

Πολύ σημαντικές ειδήσεις έρχονται από την Περιφέρεια Αττικής, σχετικά με την συνάντηση που υπήρξε σήμερα το μεσημέρι με την πλευρά της ΑΕΚ, για τις εξελίξεις που αφορούν την Αγιά Σοφιά! Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, λοιπόν, στην συνάντηση στην οποία έδωσε το παρών ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ να υπογραφεί το επόμενο διάστημα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου , ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων πέριξ του γηπέδου! Μιλάμε για έργα κομβικά για το γήπεδο και τα οποία είχε παγώσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και ο Άρης Βασιλόπουλος και τα οποία πλέον θα προχωρήσουν με τάχιστους ρυθμούς από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με Δήμο και ΑΕΚ. Επιγραμματικά να θυμίσουμε πως τα συνοδά, αυτά, έργα αφορούν μεταξύ άλλων τη διαμόρφωση πεζοδρόμων πέριξ του γηπέδου και το μεγάλο έργο του πεζόδρομου που θα ενώνει τον σταθμό του Περισσού σε ευθεία γραμμή με τη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο. Φυσικά να διευκρινίσουμε, πως το ένα εκατομμύριο το οποίο ανακοίνωσε η Περιφέρεια, δεν έχει καμία σχέση με τα 20 που αφορούν την Αγιά Σοφιά.

Η ενημέρωση από την Περιφέρεια:

-Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων πέριξ του γηπέδου.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υπογραφεί το επόμενο διάστημα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας , ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων πέριξ του γηπέδου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Bolt - 8/10/2019 23:42

Τρέμω και στη σκέψη να είχαμε δήμαρχο τον ΑΒ ...

ΕΠΟΜΕΝΟ